Dersom det er én spiller du vil ha i laget til semifinaleplayoff, så er det Ronaldo. 37-åringen har scoret 115 landslagsmål. Det er en verdensrekord.

Han scoret seks mål i VM-kvalifiseringen, og ble toppscorer i EM med fem nettkjenninger. Manchester United-stjernen vil bruke torsdagens kamp mot et bortesvakt Tyrkia-lag til å forbedre rekorden sin.

At Cristiano Ronaldo scorer kampens første mål mot Tyrkia gir 2,90 i odds

Ronaldo har ikke vært på sitt beste etter at han gjorde comeback i Premier League, men hat-tricket mot Tottenham nylig burde gi ham massevis av selvtillit før kampen mot Tyrkia. Tyrkerne har ikke klart å holde nullen i noen av de fem siste kampene, og de slapp inn seks mål mot Nederland.

VM i Qatar kan være Manchester United-stjernens siste store mesterskap, noe som gjør at torsdagens kamp har ekstra stor betydning for ham.

Dette spillet gir 2,10 i odds på Portugal-seier mot Tyrkia. Klikk her for å levere oddskupongen

Skulle Portugal kvalifisere seg for VM, vil Ronaldo delta i sitt tidende mesterskap (EM og VM).

Ronaldo er den europeiske spilleren med flest landskamper, 184. Dersom Portugal kvalifiserer seg til mesterskapet i Qatar, vil CR7 kunne passere verdensrekorden til Malaysias Soh Chin Ann. Han har 195.

Ronaldo vil gi alt for å komme til VM. Vi tror iallfall Portugal slår Tyrkia.

Portugal - Tyrkia

Odds: Portugal vinner og det scores over 2,5 mål - 2,10 i odds

Kampstart torsdag 24. mars kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Estadio do Dragao, Porto

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport Premium 1

Vi tror at Portugal vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Nå skal det avgjøres hvilke nasjoner som får de siste VM-plassene fra Europa. Vinner av denne playoff-semifinalen vil møte Italia eller Nord-Makedonia i playoff-finalen. Det er ingen overraskelse at Portugal og Italia er favoritter til å møtes i finalen.

Fernando Santos’ lag måtte ut i playoff etter å ta tapt 1-2 mot Serbia i november. Det var portugisernes første tap siden EM i fjor sommer, men de har en meget sterk hjemmestatistikk.

Ca. 96 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å bli med i trekningen før fredag kl. 19.00

De har kun tapt to av de siste 26 kampene siden 2018 (det andre tapet kom mot Frankrike), og Cristiano Ronaldo og landsmennene har vunnet tolv av de siste 16 kampene på hjemmebane.

20 år uten VM-deltakelse

Tyrkia på sin side har ikke klart å kvalifisere seg for VM siden mesterskapet i 2002 i Japan og Sør-Korea, men nå er de kun to kamper unna å gjøre noe med den nedslående statistikken.

Problemet er bare at tyrkerne sliter på bortebane. De har ikke slått en topp 40-nasjon på bortebane siden de vant mot Sverige i 2018. Det er altså fire år siden. Resultatene til Tyrkia mot de største fotballnasjonene er rett og slett bedrøvelig. De tapte 1-6 mot Nederland, og de har også gått på tap mot Italia, Sveits og Wales.

Stefan Kuntz' mannskap har kun vunnet fire av de siste ti kampene utenfor Tyrkias grenser, og de har aldri vunnet mot Portugal i en EM- eller VM-kvalifiseringskamp.

Det er umulig å avskrive et lag som har Cristiano Ronaldo i lagoppstillingen, så vi tror på seier til Portugal, særlig siden de har en formidabel hjemmestatistikk.

Vi tror at Portugal vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,10 i odds