Arsenal er ubeseiret i de siste 32 hjemmekampene mot nyopprykkede lag i Premier League.

Sist gang de tapte mot et nyopprykket lag var for elleve år siden. Den gangen tapte de mot Newcastle.

Slik kan du doble innsatsen på Arsenal-seier. Sjekk her!

Men det er ikke den eneste grunne til å tro på the Gunners i lørdagens London-derby.

Kun ett engelsk lag har vunnet den første Premier League-kampen sin på bortebane mot Arsenal i toppdivisjonen. Det klarte Hull City. Vi tror ikke Brentford kopierer den prestasjonen.

Arsenal - Brentford

Odds: Halvtid/Fulltid - Arsenal-Arsenal - 2,20 i odds

Kampstart lørdag 19. februar klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Emirates

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport 1

Vi tror at Arsenal leder til pause og vinner etter 90 minutter mot Brentford. Det kan du spille på her til 2,20 i odds

Etter å ha tapt de tre første kampene i Premier League denne sesongen, har the Gunners virkelig slått tilbake. Det er kun Manchester City og Liverpool som har vunnet flere kamper enn Mikel Artetas menn (12) denne sesongen.

Arsenals seier mot Wolves forrige helg, hvor de spilte med ti mann de siste 20 minuttene, var svært viktig for dem.

Gabriels scoring på Molineux er det eneste målet til Arsenal på de fem siste kampene, men vi tror the Gunners vil score mot Brentford og revansjere tapet fra serieåpningen.

Ny bortenedtur for the Bees

Brentford rykket før denne sesongen opp til den øverste divisjonen for første gang på 74 år, og de fikk en bra start i Premier League. The Bees tapte kun én av de syv første kampene, men nå har de kommet skikkelig ned på jorden. Brentford har tapt syv av de siste ni ligakampene, og er i fritt fall på tabellen.

Vi tror ikke at nedturen stopper på Emirates.

På bortebane har de ikke vunnet siden oktober. De står uten seier i de syv siste bortekampene, og risikerer å tape sin femte strake bortekamp i ligasammenheng for første gang på elleve år.

Arsenals vingback Takehiro Tomiyasu har vært ute i to kamper, men han er aktuell fra start mot Brentford. Gabriel Martinelli er suspendert etter at han ble utvist mot Wolves sist.

Brentfords manager Thomas Frank må vente med å bruke Christian Eriksen. Dansken er fortsatt ikke spilleklar. Toppscorer Ivan Toney, som har gått glipp av de to siste kampene på grunn av en skade i leggen, vil bli testet lørdag.

1,42 i odds på Arsenal-seier frister ikke noe særlig, men statistikken gir oss gode argumenter for at vertene leder til pause og vinner til slutt.

Arsenal har nemlig gått til pause med ledelse i seks av de åtte siste kampene. De har blant annet ledet hjemme etter de første 45 minuttene mot Southampton og Manchester City.

Brentford på sin side har ligget under til pause i seks av de siste bortekampene i Premier League.

Arsenal har klart å holde nullen i fem av de seks siste hjemmekampene i Premier League, mens gjestene har sluppet inn mål i ni bortematcher på rad. Vi tror på et stormløp mot Brentford-målet i starten av kampen.

At Arsenal leder til pause og vinner etter fulltid mot Brentford kan man spille på til 2,20 i odds

Arsenal - Brentford

Odds: Kampresultat når 30 minutter er spilt - Arsenal 2,65

Kampstart lørdag 19. februar klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Emirates

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport 1

Vi tror at Arsenal leder mot Brentford når det har gått 30 minutter. Det kan du spille på her til 2,65 i odds

Arsenal har scoret tidlig i 1. omgang i fire av de siste fem kampene i Premier League.

Senest mot Wolves tok de ledelsen tidlig i kampen. Midtstopper Gabriel Magalhaes pirket ballen i mål etter et hjørnespark i det 25. minutt.

Også mot Manchester City ledet Arsenal etter halvtimen var spilt. I den kampen var det Bukayo Saka som ga the Gunners ledelsen i det 30. minutt.

I den foregående kampen mot Norwich på bortebane scoret samme mannen allerede etter fem minutter. Bukayo Saka-scoringen kom etter forarbeid av Martin Ødegaard.

Mot Leeds ledet Nord-London-klubben 2-0 før det var spilt 30 minutter. Da scoret Gabriel Martinelli to ganger i løpet av de første 27 minuttene på Elland Road.

Fasiten viser altså at Arsenal har ledet fire av de fem siste kampene når det har vært spilt 30 minutter. Arsenal har faktisk ledet etter 30 minutter i to av de fire siste hjemmekampene.

Tror du at Arsenal leder etter 30 minutter? Det kan du spille på her til 2,65 i odds