Belgia - Polen

Odds: Belgia vinner og begge lag scorer.

Kampstart onsdag 8.juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Kong Baudouin stadion - Brüssel

Kampen vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.

Vi tror Belgia vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.65 i odds

Belgia har ambisjoner om å unngå en ny ydmykelse når Polen kommer på besøk til Brüssel onsdag kveld. Hjemmelaget ble knust 1-4 av erkerival Nederland fredag i forrige uke, mens gjestene fra Polen vant knepent 2-1 hjemme mot et svekket Wales.

Belgia har mistet topp-plassen på FIFA-rankingen til Brasil, og de mistet etterhvert alt håp om et godt resultat hjemme mot Nederland fredag i forrige uke.

Det var sjanser til begge lag i første omgang - Nederland med de fleste og største - og det var fortjent når Steven Bergwijn hamret inn 1-0 fra langt hold etter 40 minutters spill.

I andre omgang var det tidvis lekestue, og de nederlandske stjernene herjet med hjemmelaget. To mål av Memphis Depay og et av Denzel Dumfries sørget for 4-0 og total ydmykelse.

Belgia fikk en redusering helt på tampen når Michy Batshuayi styrte et innlegg i nettet, men det var selvsagt alt for sent.

Kampen sett under ett så ut som at Belgia hadde mest lyst på ferie, mens Nederland hadde lyst til å banke naboen. Det var tidvis meget slapt forsvarsspill fra hjemmelaget, og mot nådeløse stjerner som Memphis Depay blir straffen hard.

Vi vil tro at trener Roberto Martinez har utfordret laget sitt til å gi en reaksjon på dette resultatet når Polen kommer på besøk. Spesielt forsvarsarbeidet må strammes opp, for fremst i rekken hos Polen står en sulten måljeger ved navn Robert Lewandowski.

Det er ca. 42 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Polen vant mot Wales - til slutt

Hjemme i Wroclaw tok Polen i mot Wales til den andre kampen i League A - gruppe 4 allerede onsdag kveld. Grunnen var at Wales skulle spille playoff-finale om å komme til VM i Qatar mot Ukraina på søndag.

Vi så også på lagoppstillingen til Wales hvilken kamp de prioriterte. Fra kampen mot Polen på onsdag til søndagens oppgjør mot Ukraina byttet manager Robert Page ut hele ni spillere. Taktikken lyktes i og med at de slo Ukraina 1-0 og kvalifiserte seg til VM.

Det reservepregede laget de stilte mot Polen holdt også bra stand lenge. Selv om Polen hadde store muligheter til å ta ledelsen i første omgang gikk lagene til pause på 0-0.

Wales gjorde tre bytter i pausen, og sjokkerte med å ta ledelsen etter 52 minutter når Jonny Williams sendte avgårde et skudd som snek seg inn i hjørnet bak Kamil Grabara i Polen-buret.

Polen våknet etter dette og det var helt fortjent når Jakub Kaminski(72 minutter) og Karol Swiderski(85 minutter) snudde kampen med sine scoringer, og sikret seier 2-1.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Belgia slår tilbake

Belgia hadde en fryktelig forestilling hjemme mot Nederland, og trener Roberto Martinez både forventer og tror på en annen innstilling når Polen kommer på besøk.

Martinez uttalte etter kampen at dette var akkurat en slik wake-up call laget trengte i forberedelsene til VM senere i år. Reduseringen til Batshuayi helt på tampen mot Nederland sørget også for at de nå har scoret mål i 45 kamper på rad.

Ikke siden de tapte 1-0 mot Frankrike i semifinalen i VM i 2018 har de gått målløse av banen.

Polen måtte jobbe for å slå det reservepregede walisiske laget i forrige uke. Seieren førte til at Polen nå har vunnet syv av de ti siste kampene, og har i likhet med Belgia vært grådige foran motstanderens mål.

De har nå funnet motstanderens nett i 19 kamper på rad, og ikke siden de tapte 0-2 mot Italia i november 2020 har de gått målløse av banen.

Vi tror på en ny kamp der begge lagene scorer, men denne gangen vinner Belgia.

Det spiller du på her til 3.65 i odds

All oddsen på Belgia-Polen finner du her