Gå til sidens hovedinnhold

Direktesport fra kl. 1400: Pappa Ødegaard får trøbbel mot Godset

Pappaen til Martin Ødegaard har fått en tøff start som trener for Sandefjord. De står uten seier i de to første treningskampene og har ikke scoret et eneste mål. Vi tror de taper mot Strømsgodset mandag.

Pappaen til Arsenal-spilleren Martin Ødegaard, Hans Erik Ødegaard, skal trener fotballklubben Sandefjord sammen med den tidligere lagkameraten Andreas Tegström denne sesongen. Tegström og Ødegaard spilte sammen i Sandefjord i flere sesonger fra 2005.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Ødegaard har tidligere vært assistenttrener for Vegard Hansen i Mjøndalen. I tillegg var han en stund trener i Real Madrids ungdomssystem da sønnen Martin Ødegaard først signerte for klubben.

Se kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord på Direktesport fra kl. 1400

De to siste årene har Ødegaard vært en del av utviklingsavdelingen i Strømsgodset. I 2019 var han spillerutvikler på G16, og sist sesong var han trener for Strømsgodsets G19-lag.

At Strømsgodset vinner treningskampen mot Sandefjord gir 1,95 i odds

Pappaen til Martin Ødegaard har i likhet med sønnen spilt for Strømsgodset. 47-åringen spilte 241 kamper og scoret 55 mål for drammenserne i perioden fra 1993 til 2003.

Følg kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord direkte fra kl. 1400

Mandag tror vi den tidligere Godset-spilleren får problemer mot gamleklubben.

Denne kampen skulle vært spilt søndag, men ble utsatt til mandag på grunn av at en Sandefjord-spiller fikk en falsk positiv hurtigtest fredag.

Strømsgodset - Sandefjord 1,95 - 3,65 - 2,95 H (spillestopp mandag kl. 13.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Både Godset og Sandefjord er spådd i kjempe i bunnen av tabellen denne sesongen. Strømsgodset har så vidt unngått nedrykk to sesongen på rad, og nå er det fullstendig kaos på Marinlyst før seriestart.

Søndag ga styreleder Ivar Strømsjordet beskjed om at han gir seg umiddelbart, mens daglig leder Dag L. Andersen går av 1. juni. Samtidig har sportssjef Jostein Flo takket for seg etter 25 år i klubben, men han skal fungere som konsulent iallfall ett års tid fremover.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Klubben står dermed uten fast styreleder, sportssjef og trener.

Bråket i klubben startet etter flere varsler mot treneren Henrik Pedersen. Dansken har forlatt klubben, men han har tilbakevist beskyldningene.

Tapte i BP-comebacket

Med tre uker til seriestart er det fortsatt en midlertidig løsning som styrer laget. Assistenttrener Håkon Wibe-Lund har fått med seg tidligere redningsmann Bjørn Petter Ingebretsen for å lede laget.

Lars-Jørgen Salvesen, som scoret ti mål sist sesong, er ute hele sesongen. Han vil bli savnet. Fred Friday er eneste nykommer hos Godset. Nigerianeren var god da han var i Lillestrøm, men han har vært klubbløs ett år.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

Godset slo tilbake etter Lillestrøms 2-0-ledelse og utlignet til 2-2. Men det ble likevel 2-3-tap i Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsens første treningskamp som midlertidige hovedtrenere i Godset.

Følg kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord direkte fra kl. 1400

Mikkel Maigaard, Johan Hove, Duplexe Tchamba, Nico Mickelsen og Ipalibo Jack sto alle over kampen. De kan være aktuelle til mandagens kamp.

Målløs i to kamper på rad

Sandefjord var også sist sesong dømt nord og ned, men overrasket stort. De endte på ellevteplass, åtte poeng over nedrykksstreken.

Suksesstrener Cifuentes fikk ikke fornyet kontrakten i hvalfangerbyen, og spanjolen dro til Aalborg. Nå er han erstattet med Andreas Tegström og Hans Erik Ødegaard.

Begge har spilt for klubben tidligere og har trenererfaring, men de lite resultater å vise til på eliteserienivå.

Følg kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord direkte fra kl. 1400

Sandefjord-laget fremstår svekket fra i fjor. Rufo dro til Aalborg, mens Anton Kralj reiste hjem til Sverige. Viktige Lars Groruds og Emil Palsson har henholdsvis lagt opp og gått til Sarpsborg 08. Begge vil bli savnet.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

André Sødlund. Franklin Daddys Boy Nyentue og Amer Ordagic er nye ansikter. Sistnevnte slo aldri til i Brann, men han er en spennende type.

Den første treningskampene har vist at Sandefjord har en del å jobbe med. De har gått målløse av banen i de to første kampene. Den første kampen endte 0-0 mot Odd, mens de tapte 0-4 for Mjøndalen i den andre kampen.

Selv om de er krise i Drammen, så tror vi at Godset vinner mandagens treningskamp. 1,95 i odds på Strømsgodset i denne kampen er greit nok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset