*Nettavisen* Sportspill.

Disse deltakerne kan ryke ut av Skal vi danse

Siri Kristiansen og Tarjei Svalastog. Skal vi danse - program 05. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Siri Kristiansen og Tarjei Svalastog møtte Synnøve Skarbø i sesongens første duell. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Det kan bli en spennende duell på parketten lørdag kveld.

16.10.20 22:09

Under lørdagens «Skal vi danse»-sending på TV 2 skulle kjendisene gi publikum et innblikk i eventyrenes verden.

Nathan Kahungu måtte forlate konkurransen i lørdagens duell, men etter mistanke om stemmetrøbbel får deltakeren en ny sjanse.

Klikk på bildet for å forstørre. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Det var tolv par når årets sesong startet, nå gjenstår åtte par. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Kjendisens valg

Lørdag 17. oktober er det duket for "Kjendisens valg" og showdans står på menyen.

Alt kan skje lørdag, men skal vi tro oddssetterne er dette deltakerne som kan ryke ut:

Klikk på bildet for å forstørre. skal vi danse

På toppen av listen finner man radioprogramleder Siri Kristiansen, med 1,70 i odds for å stemmes ut.

Den andre deltakeren som har blitt vurdert før helgens sending er Nathan Kahungu, han har 3,20 i odds.

De to deltakerene man kan spille på at får flest dommerpoeng er Siri Kristiansen med 2,15 i odds og Agnete Husebye med 1,55 i odds.

Her kan du se all oddsen.

Dette er favoritten til å vinne

Showet som har gått på TV 2 siden 2006 har noen klare favoritter i år. Øverst troner nemlig Birgit Skarstein. Oddsen på at hun vinner til slutt er på 1,75.

Ukens tema var "Eventyrlig aften". Birgit Skarstein danset rumba til låta «Somewhere over the Rainbow» fra filmen «Trollmannen fra Oz», som resulterte i konkurransens første toppscore fra dommerne.

Klikk på bildet for å forstørre. Birgit Skarstein og Philip Raabe. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Birgit Skarstein (31) har danset seg frem som deltakeren med lavest odds, og som favoritten til å vinne. Her med dansepartner Philip Raabe på parketten. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Rett bak følger Nathan Kahungu, programlederen og tidligere deltager i Love Island med oddsen 4,25. Marte Bratberg har oddsen 6,50.

Klikk på bildet for å forstørre. Nate Kahungu - Helene Spilling. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Nate Kahungu med Helene Spilling er en av favorittene til å vinne i år, men ikke toppkandidaten. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Andreas Wahl kan smykke seg med å være en del av topp tre, med oddsen 10.

Klikk på bildet for å forstørre. Andreas Wahl og Mai Mentzoni. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Andreas Wahl og Mai Mentzoni var i Willy Wonkas univers lørdag, til toner fra "Candyman". Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Videre følger Michael Andreassen og Thomas Alsgaard, begge med 20 i odds.

Hakk i hæl finner vi Agnete Husebye med 25 i odds, et godt stykke før radioprogramleder Siri Kristiansen. Vinner hun får du nemlig 100 ganger pengene.

Her kan du se all oddsen, og sette pengene på din favoritt.

Klikk på bildet for å forstørre. Siri Kristiansen og Tarjei Svalastog. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Siri Kristiansen møtte Synnøve Skarbø i sesongens første duell. Skarbø måtte forlate konkurransen. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Her kan du skrape Flax på nett.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.