Gå til sidens hovedinnhold

Disse er skadet i Tippeligaen

Sjekk siste nytt om alle eliteserielagene før søndagens runde i Tippeligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Det er et svært tett kampprogram i Tippeligaen om dagen, og det er mange spillere som er slitne eller plaget med småskader etter torsdagens runde.

Det fører til at mange trenere venter til lørdag med å ta ut troppen/laget denne runden. Fredagens skaderapport er derfor dessverre ikke like etterrettelig som den pleier å være, og vi er interessert i oppdateringer fra lesere som har informasjon som ikke er med i denne artikkelen:

Har vi gått glipp av noen skader? Meld fra her!

Klikk her
for å lese fredagens tippetips.

Rapport før 13. runde i Tippeligaen:

Brann
Skaderapport: Rodolph Austin er fortsatt opptatt med Jamaicas landslag i Gold Cup. Juninho er ferdig i klubben. Ellers skadefri tropp.
I faresonen: Christian Kalvenes (fire gule), Rodolph Austin, Bjørnar Holmvik (to gule)
Karantene: Birkir Már Sævarsson (tre gule)

Fredrikstad
Skaderapport: Alex Valencia er fortsatt ute med kneskade, mens Raio Piiroja brakk nesa mot Start. Det er usikkert om sistnevte rekker kampen mot Odd søndag. Celso Borges er fremdeles på landslagsoppdrag.
I faresonen: Tarik Elyounoussi (fire gule), Christian Gamboa, Amin Askar, Raio Piiroja, Joachim Thomassen (to gule)
Karantene: Amin Askar (rødt kort), Vidar Martinsen (tre gule)

Haugesund
Skaderapport: Are Tronseth, Juska Savolainen, Jarle Steinsland, Eirik Mæland og Joakim Våge Nilsen er fortsatt på skadelisten. Alexander Søderlund og Nikola Djurdjic ble skadet i kampen mot Sogndal, og det er usikkert om de rekker Start-kampen søndag.

Lillestrøm
Skaderapport: Nosa Igiebor måtte stå over Tromsø-kampen grunnet sykdom, mens Stefan Gislason (strekk), Erling Knudtzon (leddbånd) og Mathis Bolly (lyskeoperert) er alle på bedringens vei. Da vi kontaktet LSK fredag formiddag, var beskjeden at det er for tidlig å si hvem av disse fire spillerne som eventuelt rekker kampen mot Strømsgodset. Edwin Eziyodawe har gjennomgått en ny kneoperasjon og er ute resten av sesongen. Youssef Sekour (korsbånd) er ute resten av kontraktsperioden. Bjørn Bergmann Sigurdarsson er fortsatt opptatt med U21-spill for Island.
I faresonen: Frode Kippe (fire gule), Karim Essediri, Espen Søgård, Stefan Gislason, Nosa Igiebor (to gule)

Molde
Skaderapport:
Børre Steenslid er fortsatt uaktuell. Christian Steen og Emil Johansson stod over mot Strømsgodset, men kan være tilbake mot Sogndal. Thomas Holm måtte ut med en ankelskade mot Godset.
I faresonen: Pape Paté Diouf, Christian Steen, Magne Hoseth, Magnus Wolff Eikrem (to gule)

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Odd
Skaderapport: Mattias Andersson
(kne) er ute på ubestemt tid. Fredrik Semb Berge (lår) og Torgeir Børven (rygg) er fortsatt uaktuelle.
I faresonen: Jone Samuelsen, Morten Fevang (to gule)
Karantene: Simen Brenne (rødt kort)

Rosenborg
Skaderapport: Michael Jamtfall (korsbånd/menisk) er ute for resten av sesongen. Boti Goa (kne) er også langtidsskadet. Jon Inge Høiland (overtråkk) rekker trolig heller ikke Tromsø-kampen søndag. Markus Henriksen er friskmeldt etter migreneanfallet han pådro seg mot Aalesund.
I faresonen: Markus Henriksen, Rade Prica (to gule)

Sarpsborg
Skaderapport: Tobias Henanger er fortsatt ute med skade. Michael Røn (strekk) rekker heller ikke VIF-kampen, og Øyvind Hoås (kne/ankel), som spilte med store smerter mot Stabæk, må betegnes som tvilsom.

Sogndal
Skaderapport: Eirik Bakke (kne/rygg) tar en pause fra fotballen frem til sommerferien i et håp om å bli helt skadefri. Ellers var Henrik Furebotn, Gustav Valsvik, Eivind Daniel Røed og Espen Næss Lund skadet mot Haugesund. Vi har ikke fått rapporter om firkløverets situasjon før søndagens oppgjør mot Molde.
I faresonen: Henrik Furebotn, Ahyee Aye Elvis (to gule)

Stabæk
Skaderapport: Skadefri tropp.
I faresonen: Veigar Pall Gunnarsson (to gule)
Karantene: Alain Junior Olle Olle (tre gule)

Start
Skaderapport: Birger Madsen og Olufemi Oladapo er fortsatt uaktuelle, mens Avni Pepa og Fredrik Strømstad ble skadet mot Fredrikstad. Førstnevte er helt sikkert ute, mens det 50/50 om Strømstad rekker kampen mot Haugesund. Branislav Milicevic betegnes også som usikker. Men Brian Priske (vridning kneet) og Petter Bruer Hanssen (stemplinger) er begge friskmeldt.
I faresonen: Espen Hoff, Avni Pepa, Espen Børulfsen, Solomon James Owello (to gule)
Karantene: Espen Børulfsen (tre gule)

Strømsgodset
Skaderapport: André Hanssen og Razak Nuhu er uaktuelle. Ellers ingen rapporter om nye skader siden tapet for Molde.
I faresonen: Anders Konradsen, Krister Aunan (to gule)

Tromsø
Skaderapport: Noe smårusk i troppen, men Ludvig Rinde skal være eneste spiller på skadelisten.
I faresonen: Miika Koppinen, Remi Johansen (to gule)

Viking
Skaderapport: Kneskadde Patrik Ingelsten (kne) er ute resten av sesongen. Tomasz Sokolowski (lår) og Tommy Knarvik (lår) er fortsatt uaktuelle. André Danielsen (leddbånd) er ute i ca fire uker. Birkir Bjarnason er fortsatt opptatt med U21-spill for Island.

Vålerenga
Skaderapport: Vålerengas tropp tas først ut lørdag, og det er derfor ikke kjent om Isaac Boakye, Yssouf Koné (er tilbake og har spilt kamper for VIF 2) og den småskadde trioen Kristofer Hæstad, Amin Nouri og Stefan Strandberg rekker oppgjøret mot Strømsgodset. Morten Berre er definitivt ute. Luton Shelton er fortsatt på landslagsoppdrag med Jamaica i Gold Cup, men ettersom Canada er ute av turneringen, er Lars Hirschfeld tilgjengelig igjen.
I faresonen: Fegor Ogude (fire gule), Harmeet Singh, Mohammed Fellah, Fredrik Stoor (to gule)

Aalesund
Skaderapport: Demar Phillips og Jason Morrison spiller fortsatt Gold Cup for Jamaica. Pablo Hererra, Ole Christian Rørvik og Sander Post er ute med skader, og det er høyst tvilsomt om Lars Fuhre rekker Brann-kampen. Det er også noe usikkerhet knyttet til Solomon Okoronkwo.
I faresonen: Jonathan Parr, Daniel Arnefjord, Ville Jalasto (to gule)

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Runde 13:

19. juni:
Haugesund - Start (16.00)
Molde - Sogndal (16.00)
Fredrikstad - Odd (18.00)
Brann - Aalesund
Vålerenga - Sarpsborg
Stabæk - Viking
Lillestrøm - Strømsgodset
Rosenborg - Tromsø (20.00)