Gå til sidens hovedinnhold

Disse lagene elsker å spille uavgjort

I tre av de fire siste kampene mellom Sparta og Stavanger har det stått uavgjort etter ordinær spilletid. Vi tror på en ny jevn kamp i kveld.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Forrykende V75-kveld på Bjerke
V4 Bergsåker: Superlunsj fra Sverige
Tippetips: Midtukekupong med Bayern München - Liverpool
Oddssingel CL: Tallene som gir Liverpool håp
Oddssingel CL: Lyon byr opp til dans
VM skiskyting: Her er programmet

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne onsdagen. Det utvilsomme høydepunktet er returkampen i Champions League mellom Bayern München og Liverpool. Det spilles også en returkamp på Camp Nou, hvorl Barcelona møter Lyon. I tillegg spilles det syv kamper i engelske Championship. Ellers er det flere interessante kamper i Eliteserien i håndball. Det tetter seg til både i toppen og bunnen for herrene og kvinnene. På ishockeyfronten spilles den fjerde runden i sluttspillet.

Sparta Sarpsborg - Stavanger Oilers 2,35 - 3,95 - 2,25 U (spillestopp kl. 1855)

Klikk her for å levere dette spillet

Den fjerde kampen i en sluttspillserien spilles i Sparta Amfi onsdag. Det stårt 2-1 i kamper til Sparta Sarpsborg. Denne matchen avgjør hvorvidt østfoldingene får matchpuck eller om serien utlignes. Det er stor forskjell, spesielt for laget som ligger under. I kveld er det Stavanger Oilers som har presset på seg.

Sparta spilte seg opp utover i sesongen, og tok til slutt femteplassen. De var langt bak både Frisk og Lillehammer som havnet på plassen foran dem på tabellen. Men det de har vist i de tre første kampene mot Oilers har vært solid. Særlig defensivt har de fremstått trygge, og Stavanger har ikke i de tre første kampene klart å finne ut av forsvarsspillet til østfoldingene.

Magnus Nilsen er usikker før onsdagens kamp. Han fikk seg en smell i mandagens kamp i Stavanger.

Disse to lagene har møttes i NM-sluttspillet fire ganger tidligere, og Sparta har kun vunnet én av sluttspillseriene. Det var i 2011. Den gangen spilte lagene om kongepokalen.

Det var et enormt trøkk i Sparta Amfi lørdag da hjemmelaget vant 2-1, og østfoldingene har antakeligvis et like entusiastisk hjemmepublikum i ryggen onsdag. Den støtten skal ikke undervurderes. Sparta ledet 2-0 i kamper før de dro til Stavanger på mandag. og det så lenge ut til at de skulle ta sin tredje seier på rad. De ledet 2-1 til det gjensto to og et halvt minutt av kampen. Da utlignet Philip Lane til 2-2. Greg Mauldine avgjorde i sudden.

Stavanger var solide frem til jul, men i 2019 har de ikke levert på samme nivå. Oilers har flere forfall til onsdagens kamp. Verken Kristian Forsberg, Patrick Ulriksen eller Markus Søberg spiller den fjerde kvartfinalen. Brandon Burlon spiller heller ikke denne kampen. grunnet antall utlendinger. Mario Lucia er med andre ord tilbake i troppen til onsdagens kamp i Sparta Amfi. Even Myreng supplerer backkorpset.

Jeg synes det er ganske åpent hvem som går av med seieren, men magefølelsen sier at Sparta vinner. Jeg tror ikke de vinner etter ordinær spilletid. Historikken taler for at denne kampen går til sudden.

I tre av de fire siste kampene mellom Sparta og Stavanger har det stått uavgjort etter ordinær spilletid, og fem av seks kamper i grunnserien mellom de to lagene gikk til sudden. Jeg forventer en ny tett og jevn kamp onsdag, og blir ikke overrasket om historien gjentar seg og kampen går til spilleforlengelse.

Uavgjort etter ordinær spilletid gir 3,95 i odds. Det synes jeg er ok. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken