Gå til sidens hovedinnhold

Disse Milan-tallene gjør at vi tror på Liverpool-seier

AC Milan har spilt 19 bortekamper mot engelske lag siden 1958. De har kun vunnet én gang. Det er gode nyheter for Liverpool.

AC Milan trives ikke på engelske fotballbaner. Den eneste seieren til den italienske fotballgiganten på engelsk jord kom i februar 2005. Den gangen vant de 1-0 på Old Trafford mot Manchester United i åttendedelsfinalen i Champions League.

Hele elleve av de 19 kampene i England har endt med tap for AC Milan.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det er greit å vite for et Liverpool-lag som ikke akkurat har imponert mot italienske lag. Forrige gang Liverpool møtte italiensk motstand på Anfield endte det med tap. Liverpool tapte 0-2 mot Atalanta i gruppespillet i Champions League i fjor.

Men Liverpool er i pluss i statistikkene mot italienske lag. Totalt har Liverpool tapt 14 av 31 kamper mot italienske lag. De står med 13 seire og fire uavgjorte.

Liverpool - AC Milan (HUB og begge lag scorer) - Liverpool og Ja - 2,85 (spillestopp onsdag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool møter AC Milan for første gang siden tapet i Champions League-finalen i Aten i 2007.

Jurgen Klopps menn har fått en bra start på sesongen i Premier League. De har tre seire på de fire første kampene, og de har spilt uavgjort mot de regjerende Champions League-mesterne Chelsea.

AC Milan har også fått en perfekt start i Serie A. De har vunnet alle tre ligakampene så langt. I helgen slo de Lazio 2-0.

Zlatan Ibrahimovic var tilbake på laget og scoret ett av målene til Milano-klubben, men han spiller ikke onsdagens kamp. Svensken har pådratt seg en ny skade, og det betyr at spissen som snart fyller 40 år må stå over kampen på Anfield. Det svekker AC Milan-laget.

Målrik kamp på Anfield?

Liverpool har scoret ni mål hittil denne sesongen. Det er altså over to mål i snitt per kampMilan på sin side har scoret syv mål på tre kamper. Også det gir et snitt på over to mål per kamp.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Å spille hjemme på Anfield er selvsagt en fordel for Liverpool. Hjemmebanefordelen skal aldri undervurderes. I tillegg har Milan historisk sett slitt mot engelske lag på bortebane.

Statistikken til Liverpool hjemme mot italienske lag tyder på at det kan bli en målrik kamp på Anfield. Det har nemlig vært scoret 25 mål på de åtte siste kampen emllom Liverpool og italienske lag på Anfield.

Vi tror Liverpool vinner denne kampen, men at begge lag. Det gir 2,85 i odds.

At Liverpool vinner og begge lag scorer gir 2,85 i odds