Gå til sidens hovedinnhold

Djurgården er på gulljakt

Djurgården ligger å lurer like bak Malmö FF på tabellen i Sverige. Vi tror de tetter en del av luken med en seier over Sirius.

Stockholmslaget Djurgården tar imot Sirius hjemme på Tele2 Arena mandag. Det bør bli en enkel oppgave for laget fra hovedstaden.

Djurgården - Sirius
Djurgården -1 @ 1.95
Spillestopp: Mandag 19.juli kl. 18.59.

Klikk her for å levere dette spillet

Flott start på sesongen for Djurgården
Djurgården fikk en fantastisk start på sesongen med fire strake seire. Etter den tid har det vært litt mer rustent, og de avsluttet kampene før sommerpausen med bare en seier på de fire siste. 1-2-1 var ikke flotte tall, men de tok seg sammen igjen når sesongen startet opp og slo Örebro ganske klart med 3-0. I sin siste kamp ble det noe skuffende 0-0 borte mot Halmstad, men de har fortsatt gull i sikte der de nå ligger på en 3.plass fire poeng bak ledende Malmö FF med to kamper mindre spilt.

Det er ca. 250 millioner i Viking Lotto-potten. Spill her!

Meget solide bakover
Den største grunnen til at de ligger der de ligger er forsvaret. Det har nemlig kun seks baklengs på ti kamper, og det er klart minst i hele Allsvenskan. Nå har de sluppet inn mål i kun en av sine fem siste seriekamper, og holder de like godt stand bakover resten av sesongen kan det bli gulljubel i Stockholms gater til høsten. Hjemme har de også vært meget solide, og står med 4-1-0 og 9-1 i målforskjell på sine fem hjemmekamper denne sesongen.

Sylskarp statistikk mot Sirius
Djurgården har en meget bra statistikk mot Sirius, og tallene viser at Djurgården har vunnet de åtte siste møtene lagene mellom, uavhengig av bane. På hjemmebane har de tre strake seire, og de har attpåtil ikke sluppet inn mål i noen av de. De to siste årene har kampene begge gangene endt solide 4-0 til hjemmelaget, og det kan fort skje her igjen.

Her kan du skrape Flax!

Sirius slipper inn mye mål
Sirius ligger nemlig helt nede på 11.plass. I tillegg slipper de inn mange mål med sine 18 baklengs på ti kamper. På bortebane har de sluppet inn hele fjorten mål på seks kamper, noe som viser at de kan rakne skikkelig hvis de først havner bakpå. Vi prøver derfor et spill på at Djurgården vinner denne kampen med to mål eller mer til 1.95.

Djurgården - Sirius
Djurgården -1 @ 1.95
Spillestopp: Mandag 19.juli kl. 18.59.

Klikk her for å levere dette spillet