Foto: PA Photos/Scanpix

Dobbel til over fem ganger pengene

Bristol City og Preston viser gode takter og spilles til fin odds. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

I DAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Langoddsen er som vanlig innholdsrik, ikke bare finner vi mye fotball, men også vintersport og selvsagt håndball både fra EM og hjemlig serie.

Sportspills meny lørdag:
V75: Du kan vinne 32 millioner

Lesertips: Lesernes oddstips

Oddstips 2: Marseilles vinner
Tippetips: Vi jakter tolveren

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

I går fikk vi nok en gang beviset på at alle slår alle i The Championship, men det holder oss ikke borte fra det vi mener er to gode objekter i dag.

Bristol City - Derby
Bristol City våknet i tide og har beveget seg opp fra bunnen. Formen er meget god, de har 5-2-1 på de åtte siste. På hjemmebane ser laget stadig sterkere ut, etter 1-1 mot QPR og Preston har man slått Leicester 2-0 og Sheffield United 3-0 i de to siste. Manager Keith Millen ble kåret til månedens manager i Championship for november, en pris som de mer overtroiske blant oss kaller "the kiss of death", siden overraskende mange månedens managere taper første kamp etter utmerkelsen. Millen har selv god tro på å lure dødens kyss, og laget han stiller er trolig ganske likt som sist. Jon Stead og Christian Ribeiro er fit for fight, mens Louis Carey er ute med skade. Fjorårets toppscorer Nicky Maynard har vært ute lenge, dessverre, og kommer ikke på banen før i 2011.

Derby ser ut til å kunne gjøre en bedre sesong denne gangen enn sist. De er oppe og lukter på play-off i øyeblikket. De har 3-2-5 på bortebane totalt. Formen var god, men ser ut til å være litt på hell. De fire siste har gitt 1-0-3, inkludert 1-2 tap borte mot Burnley og 0-2 tap i Leicester. Bueno er trolig tilbake fra skade, mens de som har vært ute med skade en stund, Buxton, Davies og Addison, fortsatt er det.

Banemesteren sier banen på Ashton Gate er meget fin, og er sikker på at kampen vil bli spilt til tross for minusgrader. Med spillefri sist helg på grunn av utsatt kamp kan Bristol City nå ta sin tredje strake hjemmeseier og si farvel til bunnstriden for godt. Derby er en tøff motstander, men de er litt ute av form og magefølelsen sier H på hjemmelagets gode form. Når betalingen er 2,25 på et såpass formsterkt hjemmelag som Bristol City er i øyeblikket, mener vi denne er blant lørdagens bedre betalte objekter. Vi tar med denne i en dobbel.

Nå kan du tippe på iPhone

Preston - Ipswich
Preston er bunnlaget i The Championship. De har 2-2-6 både på hjemmebane og bortebane, og formen er heller skral med 0-2-3 på de fem siste. Kanskje kan man spore en ørliten bedring i formen da poengene er tatt i de to siste spilte, 0-0 mot habile Millwall og 1-1 borte mot topplaget Cardiff. Det er visstnok ganske god stemning i laget etter poenget og innsatsen i Cardiff, man var bare ett minutt unna tre poeng der.

Manager Darren Ferguson har bortimot skadefritt lag, Callum Davidson og Sean St. Ledger er tilbake fra skader og bare Paul Coutts og Chris Brown er på skadelisten per i dag. Dette er siste kampen til den innlånte spissen Iain Hume, og han scorer nok mer enn gjerne i sin avskjedskamp.

Ipswich slo et for anledningen nykomponert West Bromwich i Carling Cup nylig, et sjeldent lyspunkt for Roy Keanes Ipswich Town. I serien har de 0-0-5 på de fem siste, og de har sluppet inn 14 mål tilsammen i disse. Det er naturlig nok skader på sentrale spillere som ligger bak de svake resultatene. Uerfarne spillere har fått mye spilletid og gjort personlige feil, som igjen har kostet poeng. Gareth McAuley, Connor Wickham og Luke Hyam er fortsatt ute. Mark Kennedy og førstekeeper Marton Fulop er tvilsomme. Kaptein David Norris er frisk fra influensa og tilbake.

Vi kan helt klart se for oss Preston ta en etterlengtet seier på Deepdale i dag. Ferguson har sikkert hauset opp spillerne og bygger videre på den gode prestasjonen i Cardiff, og denne gangen møter de en motstander de bør slå. Ipswich er helt ute av form og mangler fortsatt en del spillere. Hjemmeseier til 2,30 spilles og vi får en dobbel til hele 5,18 i odds, for to ganske opplagte hjemmeseire. Det setter vi 100 kroner på.

64. Bristol City - Derby 2,25 2,80 2,65
68. Preston - Ipswich 2,30 2,80 2,60

Total odds: 5,18

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus