*Nettavisen* Sportspill.

Dommedag i the Championship

Ian Holloway har nesten rodd Millwall trygt inn til havn. Foto: Jonathan Brady (Pa Photos)

Mange lag skal kjempe med nebb og klør i den siste runden av the Championship. I dag skal det hele avgjøres. Merk tidlig spillstopp!

03.05.14 10:29

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 2: Nå spøker det for Villa
Oddstips 3: Rafa Benitez er på gulljakt
Tippekupongen: De kan hjelpe Liverpool
V75 Biri:
Blågul banker mot 42 millioner

Dekningen fra the Championship er bred på denne lørdagen, og med TV2 Sumo kan du holde deg oppdatert på alle de skjebnesvangre kampene fra Englands nest øverste divisjon.

Det er full runde fra store deler av fotball-Europa på dagens langoddsprogram. Sportspill gir deg tips på store deler av dagens kamper!

Alle kampene blir fulgt i Nettavisens livesystem.

Dagens dobbel- spillstopp klokken 13.10
Millwall + Blackpool, samlet odds 3,90

Millwall - Bournemouth

Ian Holloway har fremstått som rene mirakelmannen de siste kampene. Nå står det tidligere nedrykksdømte Millwall med syv kamper uten tap og endelig utenfor nedrykkssonen. Likevel er de ikke helt trygge før dagens kamp - kun to poeng bak er Birmingham på øverste nedrykksplass.

I de nevnte syv kampene har de imidlertid spilt fire uavgjortkamper mot varierende motstand. Sist tok de et sterkt poeng mot QPR.

Rent skademessig kan ikke Holloway ha mye å klage over. Danny Shittu og Epson er skadet for dagens verter.

Bournemouth så lenge ut til å kunne kapre en sterk playoffplass, men det har sviktet mot slutten og de er ute av kampen. Ferdigspilt sesong ettersom det er fire poeng opp.

De siste fire kampene har de vunnet kun én, mot Nottingham Forest. Deres opprykkshåp ble knust da de tapte hjemme for Sheffield et par runder før.

Helt skadefri tropp til dagens kamp.

Millwall og Ian Holloway har blitt en favoritt den siste perioden, og vi tror de sikrer en ny kontrakt med en seier i dag.

Blackpool - Charlton

Det har vært en spennende periode for Blackpool den siste perioden. En rekke med dårlige kamper endte da de var på besøk hos Wigan forrige runde. Med en sjokkseier over Uwe Röslers menn med sifrene 2-0 sikret de langt på vei ny kontrakt i Championship.

Den tøffe perioden uten seier kom mot veldig gode lag. Med unntak av Yeovil og Bolton, var alle lagene de spilte mot fra øvre halvdel av tabellen.

Hjemmelaget har 7-6-9 på eget gress. Helt skadefri tropp, men et par spillere er tvilsomme. Får i dag besøk av et bortelag som ikke er i kjempeform.

Charlton var på vår tipsmeny tidligere denne uken, og da vant de 3-1 mot Watford og sikret ny kontrakt i the Championship.

Ujevn form den siste perioden, med 4-1-5 på de siste fem kampene. På bortebane har de imidlertid vært gode den siste perioden, med tre seire og kun to tap de siste seks kampene.

Likevel er oddsen på hjemmeseier for god til å overses, og sammen med Millwall fullfører de vår meget ambisiøse Championship-dobbel.

Begge kampene kan spilles som singler.

Millwall - Bournemouth, 2,00 - 3,30 - 3,00.
Blackpool - Charlton, 1,95 - 3,15 - 3,25.
Samlet odds er 3,90. Merk tidlig spillstopp klokken 13.10.

Klikk her for å levere dagens dobbel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.