Foto: Scanpix

Dramatikk i Elitserien

Mye står på spill når sluttspillplassene skal fordeles i svensk ishockey. Sjekk vår spennende høyoddser.

Kommersielt

Klikk her for å gå rett til torsdagens anbefalte oddsdobbel fra Sportspill.no.

Gårsdagens oddstips ga ett treff og en bom. Dobbelen med Storhamar og Turbine Potsdam satt til 2,76, og vi lar gleden over å vinne overskygge det faktum at vi kunne fått 3,33 i odds på samme dobbel hvis vi hadde stått opp klokka fem på syv og levert før oddsen på Potsdam ble senket i morgentimene.

Champions League-dobbelen til 5 i odds var 4 mål unna å gå inn, og vi kan bare ta av oss hatten for Manchester United som scorer 4 mot Milan i en kamp der uavgjort hadde holdt for avansement. De som fulgte våre oddstips i går fikk 552 kroner igjen for 300 kroners innsats.

Begge våre tippetips er fortsatt med i kampen om bonuspotten på 4,7 millioner. 4 rette av 4 spilte kamper før midtukekupongen avsluttes med 8 oppgjør fra Europa League i kveld, gjør at spenningen i høyeste grad er til stede.

Les mer om midtukekupongen her: 4,7 mill. ekstra for 12 rette

Dagens spillforslag
Dagens spillforslag kommer fra Elitserien i Sverige. Ligaens beste hjemmelag Linköping er inne i en bølgedal formmessig. Sesongen sett under ett har uansett vært en suksess, som forventet, og med seier i dag kan Linköping overta tabelltoppen. Det er to runder igjen av seriespillet, og laget som vinner serien får både 1 million i cash og best mulig utgangspunkt i sluttspillet. Dette er Linköpings motivasjon før kveldens match mot Brynäs.

Du kan følge hele runden i Elitserien live på hockeyligen.se og på Norsk Tippings Langodds-program.

Brynäs' glitrende form og resultater den siste tiden har sikret dem en plass i sluttspillet. De ender på sjette eller syvendeplass. Jobben er gjort og plassen er sikret. Nå skal man lade opp mot sluttspillet med å unngå skader på sentrale spillere og ta med seg den positive stemningen i laget videre.

I seriespillet har Linköping slått Brynäs 5-0 og 3-0 i år. Brynäs vil nok veldig gjerne score mål i Cloetta Center i kveld, det vil være det man kan kalle en positiv opplevelse inn mot sluttspillet. Det tror vi de gjør, men vi er rimelig sikre på at Linköping scorer flest. Vi lar motivasjon gå foran formkurver og spiller H i objekt 66 på langoddsen til 1,65.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Åpent oppgjør
Rögle ligger sist på tabellen og det er en stund siden det ble klart at laget må ut i kvalifiseringsspill for å beholde plassen i Elitserien. Da kunne man tro at laget ga opp og tapte de resterende matchene, men det har langtfra skjedd. På hjemmebane har de ikke tapt ved fulltid på de fire siste, senest ble det 7-3 seier over et Frölunda lag som kjemper for å sikre sluttspillplass.

Kjempe for å sikre sluttspillplass gjør i høyeste grad også Luleå, som i øyeblikket ligger på den viktige åttendeplassen. De trues av Modo og Timrå som begge ligger poenget bak.

Luleå har hatt store problemer med å vinne på bortebane i det siste, de har faktisk ikke lykkes på de syv siste forsøkene, til tross for at den viktige sluttspillplassen står på spill.

Motivasjonen er definitivt på Luleås side, men borteformen er svak. Rögle kan med seier i dag gå forbi nestjumbo Södertälje, det kan være en liten motivasjonsfaktor, i tillegg til at man ønsker å ta med seg det relativt gode spillet og den positive stemningen i laget inn mot kvalikken.

I det vi anser som en helt åpent oppgjør i Elitserien er 3,20 høy odds på et hjemmelag i form. Det er helt klart en fare for et uavgjort resultat ved full tid i denne kampen, men alt tatt i betraktning er 3,20 høyt nok til at vi tar sjansen, til moderat innsats vel å merke.

Kveldens svenske ishockeydobbel fra Sportspill, frist 18.55:

Klikk her for å levere dobbelen under med 100 kroner i innsats.

Du kan selvsagt endre innsatsen til det beløpet du selv ønsker før du leverer.

Rekkepris:  100,-  
Systemtype:  Enkeltrekke  
Spillstopp:  torsdag 11.03.2010 18:55  
  Kamp Odds
66 H Linköpings HC - Brynäs IF 1,65
68 H Rögle - Luleå HF 3,20
Odds totalt 5,28

Klikk her for å levere dobbelen over med 100 kroner i innsats.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus