*Nettavisen* Sportspill.

Drammen får pausejuling av Nærbø

Oslo 2019827. Nærbø-trener Marc Uhd og spiller Steffen Stormo Stegavik på avkast for håndball.

Oslo 2019827. Nærbø-trener Marc Uhd og spiller Steffen Stormo Stegavik på avkast for håndball. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Det kan bli pauseskrell for Drammen, og oddsen er spennende.

04.02.20 20:00

Disse to lagene møttes i oktober, og den gangen vant Drammen med ett eneste mål på bortebane. Bortelaget slet stort mot Elverum i helgen som gikk mens Drammen slo bunnlaget Fold-St. Hallvard HK med 6 mål på bortebane.

Ser du på oddsen på denne kampen er Drammen skyhøy favoritt, og det frister ikke spesielt å spille på 1,22 til slutt. Det har vært for mange jevne kamper med Drammen i år til å stole helt på dem gjennom hele kampen. Derimot kan det være gode argumenter for å prøve pauseoddsen.

Tror du bortelaget Nærbø leder til pause får du nemlig 3.65 i odds, som er relativt fristende. Mot storlaget Elverum i helgen lå Nærbø kun under med ett mål til pause, selv om det ble stortap til slutt.

Helter til pause

Drammen har forsterket laget med Sander Drange Heieren fra Fold-St. Hallvard, og Kristian Kjelling er sikkert glad for det i et lag som har noen skadeproblemer. Likevel tror vi på Nærbø til pause, og som de selv skrev etter sist kamp:

En god omgang holder ikke til å vinne håndballkamper.

Det holder likevel til å få en oddsseier med 3.65 i odds, selv for et lag som er klart sterkest hjemme.

Tror du på seier kan du spille her

Kampen ser du for øvrig på direktesport her fra klokken 18:00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.