Les Bleus har dominert kampene mot Kroatia. De står med seks seire og to uavgjorte på de åtte kampene de har møtt kroatene. Den mest minneverdige seieren kom i VM-finalen i 2018. Den gangen vant Frankrike 4-2.

Både Frankrike og Kroatia gikk på sjokktap i åpningskampene i Nations League, men det virker som problemene til kroatene stikker dypere enn Frankrikes.

Kroatia - Frankrike

Odds: Karim Benzema scorer - 2,15 i odds

Kampstart mandag 6. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadion Poljud in Split

Kampen vises på TV2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Karim Benzema scorer mot Kroatia. Det kan du spille på her til 2,15 i odds

Med Kylian Mbappe ute med skade, er det Karim Benzema Frankrike må stole på i mandagens landskamp mot Kroatia i Split.

Benzema har hatt en fantastisk sesong. Ikke bare ble han toppscorer i La Liga med 27 mål på 32 kamper, men han ble også toppscorer i Champions League i 2021-2022-sesongen med 15 mål.

Det er ca. 202 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Karim Benzema scoret det eneste målet til Frankrike i fredagens kamp mot Danmark. Real Madrid-spissen er nå oppe i 37 mål på 95 landskamper for Frankrike.

Kroatia har sluppet inn mål i fem av de siste seks kampene, blant annet mot svake nasjoner som Malta og Bulgaria. Vi tror det kroatiske forsvaret får problemer mot Frankrikes stjernespiss.

Benzema har scoret i de fem siste landskampene for Frankrike, og vi tror han scorer i sin sjette kamp på rad i kveld. At han klarer det gir egentlig overraskende bra odds. Du får 2,15 i odds på Benzema-scoring.

Vi tror Karim Benzema scorer mot Kroatia. Det kan du spille på her til 2,15 i odds