Mourinho er ubeseiret i europacupfinaler. Han har vunnet med Porto (Uefa-cup og Champions League), Inter (Champions League) og Manchester United (Europa League).

Slik år du 3,00 i odds på AS Roma-seier i Conference League-finalen

Med suksessen i Roma er portugiseren den første treneren til å styre fire klubber til en finale i Europa.

Onsdag vil han bli historisk. Da kan han bli den første manageren som har vunnet alle tre de tre europeiske trofeene.

- Conference League er vår Champions League. Dette er nivået vi er på, og den turneringen vi spiller i. Klubben har ikke vunnet en slik pokal på veldig lenge, sa Mourinho til Uefas italienske webside.

Roma har ikke løftet et trofé siden 2007-2008-sesongen. Den gangen vant de Coppa Italia og Supercoppa Italiana. Det er altså 14 år siden.

AS Roma - Feyenoord

Odds: AS Roma vinner og det scores over 1,5 mål i kampen - 3,00 i odds

Kampstart onsdag 25. mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Arena Kombëtare, Tirana

Kampen vises på Viasat4 og Viaplay Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Roma vinner og at det scores over 1,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 3,00 i odds

Roma er i posisjon til å kunne ta sin første tittel siden Coppa Italia-triumfen i 2008. Klubben har aldri vunnet en europeisk turnering av betydning, men får 25. mai sjansen i Tirana i Albania til å gjøre noe med det.

Da venter Feyenoord i Conference Leagues aller første finale. Nederlenderne danket ut Marseille 3-2 over to kamper med nordmannen Fredrik Aursnes på midtbanen.

Roma-manager Jose Mourinho vil gjøre alt han kan for å vinne Conference League, selv om italienerne allerede har sikret seg spill i Europa League neste sesong etter å ha havnet på sjetteplass i Serie A.

AS Roma hadde en ujevn avslutning på sesongen i Italia. De sto med fire seire, fire uavgjorte og tre tap på de elleve siste kampene, men de vant 3-0 i sesongens siste kamp mot Torino.

Feyenoord var ubeseiret i ti kamper på rad i alle turneringer før de avsluttet sesongen i Æresdivisjonen med å tape 1-2 mot Twente. Likevel; Rotterdam-klubbens manglende erfaring med spill i denne typen kamper gjør at vi tror Roma har en fordel. Mourinho har solid erfaring fra denne typen kamper, og han har aldri tapt en europeisk finale. Vi tror ikke han gjør det denne gangen heller.

Onsdagens finale i Albania er Romas 15. kamp for sesongen i Europa Conference League, mens Feyenoord har spilt fire kamper mer enn italienerne. De står altså med 19 kamper i turneringen.

I løpet av denne perioden har Jose Mourinhos lag scoret i hver eneste kamp, og de har kun tapt to kamper - begge mot Bodø/Glimt. De tapte mot Kjetil Knutsens lag både i gruppespillet og i kvartfinalene. 1-6-tapet på Aspmyra i gruppespillet er det største tapet til Mourinho som manager. Det var også første gang et Mourinho-lag slapp inn seks mål.

Glimt-dødarne scoret 18 mål på seks kamper i gruppespillet i Conference League. Det er flere enn de scoret på åtte kamper til sammen i kvaliken og i utslagsrundenne.

Feyenoord, som har nordmennene Marcus Holmgren Pedersen og Fredrik Aursnes på laget, har scoret 43 ganger på 18 Conference League-kamper. De har scoret to mål eller flere i 14 av kampene, og de har kun gått målløs av banen i tre kamper. Nederlenderne har vært en konstant trussel på den siste tredjedelen av banen i utslagsrundene, og vi blir ikke overrasket om de klarer å score mot Roma i Tirana.

I alle de fire europeiske finalene Jose Mourinho har vært i, har det vært scoret over 1,5 mål.

Som Porto-trener vant laget hans 3-2 i Uefa-cupen mot Celtic og 3-0 mot Monaco i Champions League. Manchester United slo Ajax 2-0 i Europa League og Inter vant med samme sifre mot Bayern München i Champions League i 2010. Vi tror det kommer til å bli flere scoringer i onsdagens kamp.

Vi tror Roma vinner finalen i Tirana og at det scores over 1,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 3,00 i odds