Bodø/Glimt fikk en noe trøblete eliteseriestart mot Rosenborg, men står fortsatt ubeseiret. Nå venter AS Roma og José Mourinho.

Bodø/Glimt er nå ubeseiret i 36 kamper, og det spørs om denne rekken ryker kampene mot Roma.

Klikk på denne lenken om du tror at Glimt klarer å spille uavgjort mot Roma. Det kan du spille på til 3,70 i odds

Neppe.

Det mange ser ut til å glemme er at Mourinho stilte med et sterkt lag på Olympiastadion sist, men de klarte ikke å slå Glimt. Til tross for at de spilte på hjemmebane. Nå skal de tilbake til forblåste Aspmyra.

Se Bodø/Glimt mot Jose Mourinhos AS Roma med Strim - du får 7 dager gratis her

Selv om kalenderen viser april, så er det meldt null grader og iskald vind når kampen spilles på torsdag. Og banedekke på Aspmyra er fortsatt kunstgress. Mourinho er en klar motstander av kunstgress

Vi tror Glimt-marerittet fortsetter for Mourinho.

Bodø/Glimt - AS Roma

Odds: Uavgjort - 3,70 i odds

Kampstart torsdag 7. april kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Aspmyra

Slik ser du kampen:

Den vises på Viasat4 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Bodø/Glimt spiller uavgjort mot AS Roma. Det spiller du på her til 3,70 i odds

I høst vant Glimt hele 6–1 hjemme mot Roma, mens Jose Mourinhos lag så vidt klarte 2–2 etter en sen scoring i den italienske hovedstaden.

Torsdag blir det gjensyn i kvartfinalene av Conference League. Da er Roma og Mourinho tilbake på Aspmyra.

Store endringer på laget

Selv om de har vist fantastisk form i 2022, ser det ut som Jose Mourinhos Roma havner utenfor topp fire i Serie A, noe som betyr at et vellykket løp i jomfruutgaven av Europa Conference League er The Special Ones beste sjanse til suksess etter comebacket i italiensk fotball.

Men i kvartfinalen møter Mourinho en motstander som skapte store problemer for ham i gruppespillet.

Klikk her for å se Bodø/Glimt - AS Roma med Strim - du får 7 dager gratis her

Riktignok inneholdt Romas startellever som tapte 1-6 mot Glimt ni andre navn enn dem som startet lørdagens kamp borte mot Sampdoria. Det italienske hovedstadslaget er nå ubeseiret i de ni siste kampene. Roma, som er det nest beste offensive laget i Serie A vurdert ut fra forventende mål-statistikken (expected goals), har holdt nullen i fem av de siste syv kampene.

Her kan du levere din Eurojackpot-kupong. Spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00

Men den nullen kan sprekke på Aspmyra.

Mourinho mot Knutsen

Bodø/Glimt har vist at resultatene mot Roma ikke var en tilfeldighet. De har slått ut Celtic og AZ Alkmaar i de to siste utslagsrundene.

AS Roma kommer antakeligvis til å stille med sitt sterkeste mannskap, og de kommer garantert til å være mer skjerpet denne gangen. De vil revansjere den forrige opplevelsen i Bodø.

Samtidig har Glimt selvtillit fra de to forrige kampene. Nordlendingene er outsidere og kan spille med lave skuldre. Jeg blir ikke overrasket om Kjetil Knutsen nok en gang klarer å trylle frem et godt resultat mot en topp europeisk klubb.

Duellen Mourinho mot Knutsen blir interessant. Nordmannen er foreløpig ubeseiret mot en av verdens aller mest sagnomsuste fotballmanagere de siste 20 årene, og det irriterer nok portugiseren.

Men vi tror ikke at Roma-manageren får den revansjen han er ute etter.

Roma følger den samme oppskriften som forrige gang, ved å ankomme sent kvelden før kamp, droppe trening og kun gjennomføre den obligatoriske inspeksjonen av banen.

Forrige gang endte de med å bli sendt hjem med sifrene 6–1 i favør Bodø/Glimt i fjor høst. Da kalte han kunstgresset «skammelig» – et budskap han gjentok dagen før den første av to kvartfinalekamper i Conference League.

Sorry, Mourinho! Aspmyra vil fortsatt være et mareritt for deg også etter torsdagens kamp.

Vi tror at Bodø/Glimt spiller uavgjort mot AS Roma. Det spiller du på her til 3,70 i odds