For Erling Braut Haaland er lørdagens hjemmemøte med Leipzig første steg på veien i det som blir en vår hvor det meste handler om hvor han spiller etter sommeren.

Dette spillet på Braut Haaland-scoring gir 4,50 i odds

Haaland skal være ønsket av verdens aller største klubber. Real Madrid, Barcelona og Manchester City er alle nevnt og det er ventet at superstjernen tar et valg innen kort tid. Det har bidratt til den ekstremt store oppmerksomheten rundt nordmannen.

Borussia Dortmund - RB Leipzig

Odds: 1. målscorer Erling Braut Haaland - 4,50 i odds

Kampstart lørdag 2. april kl. 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

ignal Iduna Park

SSlik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Erling Braut Haaland blir kampens siste målscorer. Det spiller du på her til 4,50 i odds

Det er de to beste lagene i Bundesliga i 2022 som møtes i lørdagens kveldskamp i Bundesliga.

Borussia Dortmund har fortsatt muligheten til å innhente serieleder Bayern München, men da trenger de tre poeng i denne kampen. Die Roten Bullen på sin side forsøker å holde Freiburg, Hoffenheim og FC Köln på avstand i kampen om en topp fire-plassering. Dersom de skal klare det, må de stoppe Haaland. Ca. 209 millioner kroner i potten.

Klikk her for å levere Lotto før lørdag kl. 18.00

Skader har gjort at Haaland kun har spilt 17 Bundesliga-kamper denne sesongen, likevel har nordmannen scoret 16 mål. 12 av de 16 scoringene har kommet på hjemmebane, og det betyr at vi kan bli vitner til et nytt Haaland-show på Signal Iduna Park lørdag. 21-åringen fra Jæren har gått målløs av banen i de tre siste kampene i Bundesliga. Det er den lengste perioden hans uten scoring etter at han kom til Tyskland i januar 2020.

Scoret for Norge

Jærbuen viste i landskampene for Norge at vet hvor målet står. Haaland scoret tre mål på to privatlandskamper for Norge - mot henholdsvis Slovakia og Armenia. Det burde være en advarsel til RB Leipzig, og de vet fra før hvor vanskelig det er å stoppe den norske målmaskinen.

Selv om Haaland fortsatt er den viktigste offensive spilleren hos Dortmund, så kan fraværet hans ha vært positivt for laget. Marco Roses lag har måtte finne andre måter å score på uten Haaland. Det har de lyktes med.

Klikk her for å levere Lotto før lørdag kl. 18.00

I 2022 er det kun Leipzig som har scoret flere mål enn dem. Leipzig har 27 mål, mens Dortmund har 26 ligamål. De to lagene har tatt flere poeng enn noe annet lag. Begge har tatt 23 poeng etter årsskifte, tre flere enn Bayern München og Bayer Leverkusen som innehar tredjeplassen.

Dortmund har en av de beste offensive midtbanene i Europa, og det gjør at Haaland vil få mer rom å boltre seg i. RB Leipzig vet at det ikke er bare nordmannen de må temme.

Kaptein Marco Reus er tilbake etter sykdom, og etter at Gio Reyna kom tilbake har det vært betydelig vanskeligere å demme opp for Dortmund. Det er en situasjon som vil gi mer rom for Haaland. Dortmund har også Thorgan Hazard, Julian Brandt og Donyell Malen, og ikke minst Marius Wolf som har fått sjansen i flere kamper i det nye kalenderåret. 26-åringen er i kjempeform. Han har scoret tre mål på de fem siste kampene, og han har startet de tre siste kampene.

Haaland har scoret seks mål på tre kamper mot RB Leipzig, og i alle tre kampene har han scoret kampens siste mål. Vi tror han også scorer kampens siste mål i lørdagens kamp.

Vi tror at Erling Braut Haaland blir kampens siste målscorer. Det spiller du på her til 4,50 i odds