Viking - HamKam

Odds: Viking vinner og begge lag scorer

Kampstart onsdag 25. mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

SR-Bank Arena

Kampen vises på Eurosport 1, Eurosport Player, discovery+ og TV2 Play

Vi tror Viking vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2.90 i odds

Viking puster serieleder Lillestrøm i nakken og kommer fra 1-1 borte mot Tromsø i forrige serierunde, mens nyopprykkede HamKam spilte 1-1 hjemme mot Rosenborg.

Hjemmelaget har samlet 20 poeng på sine ni første kamper, etter seks seiere, to uavgjorte og et tap. Med det ligger de på andreplass - med like mange poeng som Lillestrøm - men med en kamp mer spilt.

HamKam er uavgjortspesialisten i eliteserien så langt med en seier, fem uavgjorte og kun et tap. De ligger som nummer 12 på tabellen, og har foreløpig to poeng ned til Haugesund på direkte nedrykksplass.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Viking jakter seriegull

Siden de tapte 2-1 borte for Odd 18. april har Viking vært i fyr og flamme og er ubeseiret etter fire seiere og to uavgjorte kamper. Spesielt de tre kampene etter Odd-tapet var imponerende med 2-0 hjemme over Bodø/Glimt og 5-1 mot Haugesund, før de reiste til Molde og vant 4-3.

Kanskje ble de litt for selvsikre etter disse tre kampene, og 0-0 hjemme mot Strømsgodset var skuffende både når det gjaldt spill og resultat.

Hjemme mot Jerv fant de riktig spor igjen. Det ble tøft for bortelaget når Erlend Hustad fikk det røde kortet etter 36 minutters spill, og etter massivt Viking-press åpnet slusene seg i andre omgang.

Jerv handset inne i 16-meteren etter 73 minutters spill - toppscorer Veton Berisha satte straffen sikkert i mål - og to scoringer til på tampen sørget for en komfortabel Viking-seier.

Å møte Trømsø på Alfheim har historisk sett vært en vanskelig oppgave. Det ble det også denne gangen for Viking. Tromsø hadde to massive sjanser i første omgang som de ikke utnyttet, og da går det som det pleier - bortelaget scorer.

Viking tok ledelsen etter 73 minutter når Sebastian Sebulonsen fikk kranglet ballen over streken. De trodde nok de kunne ta med seg tre poeng på flyet sørover når klokken. passerte 90 minutter, men på overtid dukket Waren Kamanzi opp for hjemmelaget, og sørget for at det endte 1-1.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

HamKam verken vinner eller taper

Etter fjorårets suverene sesong - der de vant OBOS-ligaen 11 poeng foran Aalesund - var det spenning rundt hva laget fra Mjøsbyen kunne utrette i comebacket i Eliteserien.

Spesielt etter at suksess-trener Kjetil Rekdal pakket bagen og reiste til Trondheim og Rosenborg.

Innledningsvis var det en berg-og-dal-bane for Jakob Michelsens mannskap. Uavgjort 2-2 hjemme mot Lillestrøm i serieåpningen har i ettertid vist seg å være en sterk prestasjon.

Så reiste de til Tromsø og tapte 1-2, før de tok i mot Sandefjord på Briskeby og lekte seg til 3-0 seier. Etter det har de rett og slett spilt uavgjort.

2-2 borte mot Kristiansund, 0-0 hjemme mot Aalesund, 1-1 borte mot Vålerenga og 1-1 hjemme mot Rosenborg er det de har fått med seg på de fire siste kampene.

Skal de berge plassen må de begynne å vippe jevne kamper i sin favør. Foreløpig har de ikke hatt marginene med seg ,og vi tror heller ikke de får med seg noe fra Stavanger.

Viking er sterke hjemme

Viking har spilt fartsfylt og god fotball i innledningen av årets sesong, og har definitivt meldt seg på i kampen om å bli seriemester.

De har mange spennende spillere og foreløpig toppscorer i Eliteserien er Veton Berisha med sine seks mål. Spesielt hjemme på SR-Bank Arena har de feid over de fleste, der 0-0 mot Strømsgodset er den eneste lille ripen i lakken.

HamKam har en jobb å gjøre i forhold til å avgjøre de jevne oppgjørene til sin fordel. De er vanskelige å ha med å gjøre hjemme på Briskeby, mens borte ser det ut som de er mer sårbare.

De har scoret mål i seks av syv kamper så langt og er giftige fremover på banen. Viking er likevel så gode at de vinner denne, men HamKam kan lure inn en scoring.

Viking vinner og begge lag scorer spiller du på her til 2.90 i odds

All oddsen på Viking-HamKam finner du her