*Nettavisen* Sportspill.

Duket for Riise og Hangeland

Foto: Reuters/Scanpix

Det er på tide at Fulham tar alle poengene. Sjekk hvordan vi skal få 12 rette i dagens tippetips.

31.03.12 10:52

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Topp sjanse for Chelsea
Oddstips 2: Catania stopper Milan
Tippetips: Vi går for 12 rette
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skader og karantener
Travtips: Seiersmaskinen vinner igjen

Lørdagskupongen er satt sammen av kamper fra Tippeligaen, Premier League og The Championship.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Strømsgodset - Vålerenga
Godset var ikke veldig langt unna å få med seg poeng fra Rosenes by og regjerende seriemester Molde, men det ble tap 1-2 etter en alt i alt ganske jevnspilt kamp. Trener Deila sa følgende til Drammens Tidende etter kampen: "Vi var bunnsolide i 1. omgang. Da slapp vi ikke Molde til en eneste sjanse, mens vi skapte to-tre sjanser. Men vi må holde strukturen lenger, vi må være mer giftige i overgangsspillet og mer effektive. Men jeg synes vi gjør en bra prestasjon, og fortsetter vi slik blir det mange poeng borte".

Mounir Hamoud og Alexander Aas er eneste fravær.

Vålerenga åpnet med seier 2-1 hjemme mot Haugesund. De fikk fordelen av å spille 11 mot 10 fra kampens 33. minutt, men havnet under like etter. "Vi gjør en elendig 1. omgang", sa VIF-trener Andresen etter kampen. I 2. omgang varter Singh opp med lissepasnigner og Enga vinner til slutt 2-1 etter sene scoringer av Nielsen og debutanten Pusic, som takket Jesus for at han ikke fikk sitt andre gule kort etter feiringen av målet.

Joachim Thomassen (stempling/overtråkk) og Yssouf Koné (manglende kamptrening) rekker ikke kampen mot Strømsgodset. Aleksander Solli (beinbrudd) er langtidsskadd.

Vålerenga ser igjen ut som et lag som kan klare mye på en god dag, veldig lite på en dårlig. Troen på Strømsgodset er som vanlig stor når de spiller i Drammen, og vi satser på at Enga ikke er på topp i 90 sammenhengende minutter. HU i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Manchester City - Sunderland
Det handler om gull i Premier League for Manchester City, og i så måte er tap i Swansea og 1-1 mot Stoke på de to siste bortekampene alt for dårlig. Rivalene Manchester United er tre poeng foran City før helgens runde, men City er ligaens beste hjemmelag med sin 15-0-0 på Etihad Stadium. City har igjen Sunderland i dag, deretter West Brom, Manchester United og QPR hjemme. Kan de gå gjennom en hel sesong med full pott på hjemmebane? Det kan meget vel skje.

Aguero (a) er ute med det manager Mancini beskriver vagt som en "tullete skade" i foten. Tevez (a) er tilbake, men ikke i form til å spille hele kampen. Kompany (f) er tilbake etter fire kampers fravær, men Lescott (f) er fortsatt ute. Troppen:

Hart, Pantilimon, Richards, Zabaleta, Kompany, Savic, K Toure, Clichy, Kolarov, Milner, Nasri, Johnson, Barry, Y Toure, De Jong, Pizarro, Silva, Tevez, Dzeko, Balotelli.

Sunderland er ute av FA-Cupen etter 0-2 hjemme for Everton tirsdag. Nå gjenstår 8 ikke alt for dramatiske kamper i Premier League. Etter at laget viste storform da O'Neill overtok som manager, har resultatene vært mer blandet den siste tiden. Forrige bortekamp tapte de 0-2 mot Blackburn. Dansken Bendtner har imidlertid vist stigende form den siste tiden, og markerte seg med sin sjette scoring i forrige hjemmekamp, som endte 3-1 mot QPR.

Bridge (f) kan ikke spille mot klubben han er utlånt fra. Han er fast på venstre back og O'Neills nærmeste alternativ er Richardson, som nettopp er frisk fra skade og ikke helt i toppform. Colback (m) kan eventuelt kjøres ned på backplass. O'Shea (f) er ute, Cattermole (m) er usikker. Troppen:

Mignolet, Gordon, Bardsley, Richardson, Turner, Kilgallon, Kyrgiakos, Lynch, Cattermole, Gardner, Larsson, Elmohamady, McClean, Vaughan, Meyler, Colback, Sessegnon, Bendtner, Wickham, Ji, Campbell.

Vi kan ikke se at et Sunderland-lag litt på retur skal bli de første til å ta poeng på Ethiad denne sesongen. City vinner dette, selv uten Aguero. H i kamp 2.

3. Aston Villa - Chelsea
Aston Villa har skuffet denne sesongen, og med 8 runder igjen er de nærmere nedrykk enn spill i Europa. Manager McLeish kritiseres av flere for å ta til takke med ettpoengere, eller hvertfall ikke satse nok på å vinne kamper. 7-12-10 totalt er skuffende, de har bare gitt fansen fire seire på 14 forsøk på Villa Park. Formen viser 1-2-3 på seks siste og de hadde lite å melde borte mot Arsenal forrige runde.

McLeish mangler høyre back Hutton og vingen N'Zogbia, og Petrov (m) som er alvorlig syk, dessverre. Bent (a), Dunne (f), Delph (m) og Clark er ute fra før. Troppen:

Given, Guzan, Lichaj, Herd, Collins, Cuellar, Warnock, Baker, Bannan, Gardner, Ireland, Albrighton, Agbonlahor, Heskey, Weimann, Marshall, Johnson, Stevens, Delfouneso.

Chelsea og deres vikar-manager Roberto di Matteo fortsetter å imponere. På tirsdag slo de et oppet Benfica på Estadio da Luz i Champions League, det er det ikke mange som har klart tidligere. Kalou scoret et kvarter før slutt i en kamp Chelsea hadde mest ballinnehav. I Premier League har det blitt noe mer skuffende 0-0 mot Tottenham og tap for Manchester City i de to siste, men det er likevel et nytt og mer slagkraftig Chelsea vi ser om dagen. Det er 5 poeng opp til Tottenham på 4. plass (CL-kvalik) før helgens runde.

Meireles (m) er eneste usikre kort hos bortelaget. Troppen.

Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Luiz, Cahill, Cole, Bertrand, Mikel, Romeu, Essien, Meireles, Ramires, Lampard, Mata, Malouda, Drogba, Torres, Sturridge, Kalou, Turnbull.

Lampard, Bosingwa og Sturridge ble holdt på benken til et stykke ut i 2. omgang mot Benfica, og flere andre ble hvilt. Det er ikke et utslitt Chelsea som reiser til Birmingham i dag, selv om CL-kampene må koste en del krefter. Di Matteos Chelsea er sterke nok til å vinne på Villa Park, og det er nettopp det vi tror de gjør. B i kamp 3.

4. Queens Park Rangers - Arsenal
Et desperat QPR klarte å snu 0-2 til 3-2 hjemme mot Liverpool, men runden etter var det tilbake til gamle synder da de tapte 1-3 i Sunderland. Cisse ble ødela alt håp da han ble utvist etter 55 minutter, da QPR allerede lå under 0-1. QPR har 3-5-7 på hjemmebane og ikke bedre enn 1-1-4 på sine seks siste. Dette går mot nedrykk.

Klovnen Cisse (a) er supendert igjen, denne gangen for fire kamper. Traore, DJ Campbell og Helguson er ute med skader. Troppen:

Kenny, Cerny, Murphy, Young, Gabbidon, Onuoha, Ferdinand, Taiwo, Hall, Hill, Derry, Diakite, Barton, Buzsaky, Taarabt, Smith, Mackie, Wright-Phillips, Hulse, Bothroyd, Zamora.

Arsenal viser storform. 5-0-0 på de fem siste, når vi tar med 3-0 over Milan i Champions League-exiten. Bunnsolid 3-0-seier mot Aston Villa forrige runde, og nå som de er ute av CL, handler alt om holde på 3. plassen i Premier League.

Koscielny (f) er tilbake fra skade. Diaby (m) og Coquelin rekker neppe kampen, Mertesacker (f) og Wilshere (m) er stadig ute med skader. Troppen:

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, van Persie, Fabianski, Gibbs, Djourou, Santos, Jenkinson, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Benayoun, Chamakh.

Arsenal er i kjempeform og de bør definitivt slå det desperate, men også reduserte laget QPR i dette Londonderbyet. B i kamp 4.

5. Wigan - Stoke
Wigan vant 2-1 borte mot Liverpool, uten at det trenger å bety at de er i kjempeform. Men det betyr viktige poeng i kampen for å unngå nedrykk, og 1-3-1 på de fem siste for Wigan er ikke så halvgalt, men de ligger fortsatt på nedrykk. De er ligaens svakeste hjemmelag med sine håpløse 1-7-7 på DW Stadium. Men vi kimser ikke av Wigan, de har lang erfaring med bunnstrid og hvordan man unngår nedrykk med en hårsbredd.

Det er håp om at Moses (a) kan rekke denne kampen. Diame (m) og Rodallega (a) er ganske sikkert ute. Jones (m) er tilbake. Troppen:

Al Habsi, Kirkland, Caldwell, Boyce, Figueroa, Alcaraz, Stam, Lopez, Gohouri, Beausejour, Watson, Moses, Crusat, McArthur, McCarthy, Jones, Gomez, Thomas, Diame, Maloney, Di Santo, Sammon, Rodallega.

Stoke har 1-1 mot både Tottenham og Manchester City i sine to siste. De presterer jevnt bra denne sesongen, både borte og hjemme, og det er vanskelig å gå mot dem etter to såpass sterke resutlater. 4-3-8 på bortebane for Stoke, og det skal mye til at de roter seg ned i bunnstriden mot slutten. De er ute av FA-Cupen etter tap mot Liverpool i kvartfinalen.

Fuller (a) er tilbake fra tre kampers karantene. Woodgate (f) ser ut til å være tilbake etter et lengre skadeavbrekk. Diao (m) kan være eneste fravær. Troppen:

Begovic, Sørensen, Huth, Upson, Shotton, Shawcross, Wilkinson, Wilson, Woodgate, Whelan, Whitehead, Etherington, Pennant, Delap, Palacios, Jones, Jerome, Crouch, Walters, Fuller.

Skal Wigan gå gjennom en hel sesong i Premier League uten å vinne mer enn én hjemmekamp? Det tviler vi på. Hjemmelaget bør begynne å kjenne desperasjonen, de trenger poengene mest og vi tror de har brukbare sjanser i dag. HU i kamp 5.

6. Fulham - Norwich
Fulham har 0-1 for Aston Villa, 0-3 for Swansea og 0-1 for Manchester United i sine tre siste. 13. plass og 36 poeng gir mistanke om at sesongavslutningen ikke blir spesielt dramatisk, men de må ta noen flere poeng før de er helt trygge. Trolig er det hjemme på Craven Cottage det vil skje, her har de 7-4-4 totalt og dagens gjester skal være en overkommelig oppgave.

Manager Jol har hentet Kacaniklic (m) tilbake fra utlån i Watford, og den unge svensken er med i dagens tropp. Ingen nye skader, men Grygera, Sidwell, Sa og Etheridge er stadig ute for hjemmelaget. Troppen:

Schwarzer, Stockdale, Kelly, Riise, Hangeland, Senderos, Hughes, Baird, Murphy, Etuhu, Diarra, Gecov, Kasami, Frei, Dempsey, Ruiz, Davies, Kacaniklic, Duff, Dembele, Johnson, Pogrebnyak.

Norwich har trolig gjort nok til å beholde plassen i Premier League, og opprykkeren skal nå bare fullføre med stil før de sier seg fornøyd med innsatsen. God lagånd og samhold har kompensert for et noe begrenset budsjett og mangelen på de helt store profilene. Dog blir toppscorer Grant Holt nevnt av flere som et mulig spiss-alternativ i Englands EM-tropp, der Rooney er suspendert de to første kampene. Norwich har tapt sine to siste bortekamper i PL, mot Stoke og Newcastle, og kanskje er de gule litt på retur nå som plassen ser trygg ut.

Kaptein og toppscorer Holt (a) er suspendert. Pilkington (m) er usikker. Fra før er Tierney (f), Ayala (f) og Vaughan (a) ute. Troppen:

Ruddy, Ward, Whitbread, Drury, Naughton, Crofts, Pilkington, Surman, E Bennett, Fox, Hoolahan, Jackson, Morison, Wilbraham, Steer, Johnson, Martin, Howson, R Bennett.

Det ble 1-1 i det omvendte oppgjøret. Denne gangen stiller Norwich noe redusert og har mindre å spille for. Vi tror Fulham kommer på rett kjøl igjen med seier her. H i kamp 6.

7. Wolverhampton - Bolton
Det oser nedrykk av Wolves, dessverre, de får til svært lite for tiden og er jumbo i Premier League med 22 poeng og jumbo på formtabellen med 0-1-5 på de seks siste. Dagens kamp er umåtelig viktig med tanke på overlevelse, et eventuelt tap vil være krisepreget.

Henry (m) er på vei tilbake og kan muligens spille, men er trolig noe rusten etter to måneders fravær. I toppform vil Henry være en klar forsterkning hos Wolves, og han kan bli viktig i innspurten. Davis (m) er tilbake fra skade og Zubar (f) fra suspensjon. Troppen:

Hennessey, De Vries, Zubar, Foley, Stearman, Doherty, Johnson, Bassong, Berra, Ward, Elokobi, Kightly, Henry, Davis, Hammill, Hunt, Milijas, Edwards, Forde, Jarvis, Doyle, Ebanks-Blake, Fletcher, Jonsson.

Bolton har ligget an til nedrykk store deler av sesongen, men hjemmeseire mot QPR og Blackburn i de to siste ligakampene har tatt dem over streken. I dag følger nøkkelkamp nummer tre på rad, og seirene over de andre bunnlagene gir nok selvtillit foran reisen til Wolverhampton. Etter Muambas hjertestans og avbrutt cupkamp mot Tottenham, tapte Bolton den utsatte kvartfinalen med 1-3 på tirsdag. Kjempeinnsats fra keeper Bogdan holdt dem inne i kampen en stund, men ikke helt inn.

Det er ventet at manager Coyle roterer litt på laget denne gangen. Muamba er fortsatt på sykehus, mens Pratley (m) er ute med skade. Troppen:

Bogdan, Jaaskelainen, Alonso, Steinsson, Wheater, Boyata, Knight, Ream, Ricketts, Reo-Coker, M Davies, Klasnic, Miyaichi, Ngog, Petrov, Vela, Eagles, Tuncay, K Davies, Sordell.

Her blir det kjemping. Vi heller mot borteseieren, men her er det så vanskelig å stole på de involverte at vi markerer HUB i kamp 7.

8. Everton - West Bromwich
Everton er inne i en meget hektisk periode, men ser ut til å takle det bra. På tirsdag slo de ut Sunderland i kvartfinaleomkampen i FA-Cupen, etter å ha vunnet den vanskelige bortekampen i Swansea 2-0. I Premier League blir de trolig ikke bedre enn høyst nummer 7, og på hjemmebane har de variable 6-3-6 totalt. Helthetsinntrykket er uansett at formen er mye bedre nå enn i starten av sesongen.

Rodwell (m), Coleman (m) og Drenthe (m) ser ut til å være fraværende igjen. Pienaar er klar igjen etter å ha stått over i cupen. Troppen:

Howard, Neville, Hibbert, Distin, Jagielka, Heitinga, Baines, Cahill, Gibson, Pienaar, Fellaini, Osman, Barkley, Gueye, Jelavic, Mucha, Stracqualursi, Anichebe, McFadden.

West Bromwich gjorde en heller svak 1. omgang hjemme mot Newcastle sist helg, og når de lå under 0-3 til pause var det kjørt. Shane Long scoret et trøstemål i 2. omgang. West Brom finner muligens ikke all verdens motivasjon i å se på tabellen, da det er 11 poeng ned til streken og 14 poeng opp til en interessant plasering når 8 runder gjenstår. Som bortelag er de helt i toppen denne sesongen med sine 6-4-5 totalt. På Goodison Park har de slått godt fra seg med 1-1 og 4-1 på de to siste her.

Morrison (m) er ute med skade, trolig resten av sesongen. Scharner eller Dorrans er sannsynlige erstattere. Gera (m) og Reid (f) er langtidsfravær. Troppen:

Foster, Daniels, Jones, Olsson, McAuley, Tamas, Dawson, Ridgewell, Shorey, Mulumbu, Brunt, Scharner, Andrews, Dorrans, Thomas, Tchoyi, Cox, Fortune, Long, Odemwingie.

Åpen kamp. Vi sitter med en følelse av at Everton ikke vil fortsette å vinne kamper inn i evigheten, men det er vanskelig å argumentere mot den gode formen de viser om dagen. Folkerekka viser 59-22-19 når dette skrives. Vi mener West Bromwich skal ha noe større sjanser til poeng, og prøver HU i kamp 8.

9. West Ham - Reading
Dette er rundens toppkamp i Championship, mellom nummer 3 og 2 på tabellen. West Ham har tatt flere poeng borte enn hjemme hittil, noe som er sterkt når de har 9-7-3 hjemme på Boleyn Ground. Men 4 av de 5 siste har endt uavgjort, hvilket betyr 8 tapte poeng, noe som koster dyrt i opprykkskampen. Manager Allardyce kritiseres nå av lagets fans for å legge an en lite attraktiv spillestil, det skal blant annet gå på at han trygger inn uavgjort heller enn å gi alt for seire. Det blir spennende å se om det gir noe utslag i kveld, for den beste måten å svare på tiltalen på, er å slå Reading, som gjør nettopp det West Ham ofte ikke gjør, nemlig å vinne.

Allardyce avgjør først lørdag morgen om viktige Faye (f) blir med til Reading. Han er usikker med en hodeskade, som ser ut til å være mindre alvorlig enn fryktet. Eventuell erstatter er Collins. O'Brien (f) er friskmeldt etter å ha blitt byttet ut til pause sist. Reid og Demel er ute.

Reading er et av de store formlagene og oppe på en 2. plass. Etter å ha radet opp seier etter seier, er resultatene noe mer blandet den siste tiden, vi finner et tap 1-3 i Peterborough og en litt skuffende uavgjort i Doncaster. Skulle Reading vinne kveldens kamp, seiler de opp på 76 poeng og da begynner det å bli vanskelig å se hvem som skal hindre dem i å rykke direkte opp.

Roberts (a) kan være tilbake, men det ikke helt klart ennå. Arsenal-lånet Afobe er en mulig erstatter. Connolly (f) og Mills (f) er ute, det er også reservekeeper Andersen, og derfor er McCarthy kalt tilbake fra utlån til Ipswich.

La oss si at Faye står over for hjemmelaget og Roberts returnerer for bortelaget. Det kan se slik ut. Reading har vist mest den siste tiden, og når folkerekka viser 46-28-26 i en såpass åpen kamp som dette, går vi for at outsideren Reading tar poeng. UB i kamp 9.

10. Brighton - Middlesbrough
Brighton har vunnet sine to siste hjemmekamper, mot Derby og Portsmouth, og har 2-3-1 på sine seks siste. Formen er så god at opprykkerne fra sør er oppe på en 4. plass og faktisk lukter på spill i Premier League, skulle godformen vedvare. Laget til Gus Poyet har 11-5-3 på eget gress, og kveldens oppgjør mot Middlesbrough er en nøkkelkamp for å klare play-off. Det gjenstår ikke mer enn 7 runder i Championship, men det er tett på tabellen bak Brighton.

Målfarlige Mackail-Smith (a) er tilbake fra sykdom, det samme gjelder Buckley. Sparrow (m) og Reyes er supsendert.

Etter tap for Leeds og Birmingham har Middlesbrough spilt 1-1 tre ganger på rad, mot variert motstand. Formen må bedres et par hakk dersom Middlesbrough skal holde seg innenfor topp 6. De var nær seier i Ipswich sist, men det ble bare nesten, igjen. Tony Mowbrays gutter er det tredje sterkeste bortelaget i Championship, og tre poeng i Brighton vil være meget kjærkomment i opprykkskampen.

Lagkaptein Bates (f) og Hines (f) er ute med skader de fikk i Ipswich. Dette er de to faste stopperne til Middlesbrough. Manager Mowbray har hentet McManus (f) tilbake fra utlån i Bristol City. Emnes (a) og Haroun er usikre. McDonald og Williams er langtidsskadet.

Vi har respekt for bortelagets sterke bortestatistikk, men sett i lys av den siste tidens heller svake resultater og nye skader hos Middlesbrough, lander vi på ren H i kamp 10.

11. Leeds - Watford
Leeds ligger og vaker under lagene på play-off. På sitt beste er de veldig gode, men litt for ofte blir det bare nesten. Det holdt ikke å score tre ganger mot Nottingham Forest når de samtidig slapp inn syv. Det defenive fungerte bedre borte mot Millwall forrige runde, der vant de 1-0. Leeds har 8-3-8 hjemme på Elland Road. Kun fem lag har tatt færre poeng hjemme.

O'Dea (f) er suspendert. White (m) er usikker. Bromby og O'Brien er stadig ute. Det er ventet at manager Warnock roterer litt i forsvarsrekka.

Watford har blitt undervurdert flere ganger denne sesongen, og de ligger bare 3 poeng bak dagens motstander. De to siste bortekampene er vunnet, i Derby og i Bristol, og forrige runde ble det 2-1 hjemme mot Ipswich, en noe heldig seier. Watford viser i større grad enn andre gode evner til å score mot spillets gang. 5-7-7 på bortebane for Watford og formen er god.

Mariappa (f) har stått over de to siste kampene og meldes igjen usikker. McGinn er stadig ute. Kacaniklic (m) er tilbakekalt av Fulham, og manager Sean Dyche må finne en ny ving.

Leeds er favoritter med 55 prosent på folkerekka i skrivende stund. Det er ikke helt enkelt å skjønne hvorfor, utfra resultatene denne sesongen. Vi blir nødt til å ta høyde for at tidligere storlag, men akk så ustabile Leeds, taper for niende gang på Elland Road denne sesongen. HB i kamp 11.

12. Crystal Palace - Nottingham Forest
Crystal Palace ledet hjemme mot Doncaster, men klarte bare 1-1 til slutt. De ble tidvis utspilt av Doncaster i 1. omgang, og var heldige som gikk til pause med 0-0 og senere opp i ledelsen. Palace mistet to forsvarsspillere med skade i løpet av 1. omgangen. Forrige hjemmekamp ble det 0-0 mot Hull for Parr og Palace, og 7-10-2 hjemme på Selhurst Park gjør dem til ligaens uavgjortspesialister. Ikke at de går for uavgjort, det er tilfeldigheter og små marginer som ligger bak, og i det siste har de ofte vært nærmere 0 enn 1 poeng.

Gardner (f) og McShane (f) er nye på skadelisten. Dette er midtforsvaret til Palace. Jedinak (m) er også ute.

Nottingham Forest fulgte opp den vanvittige 7-3-seieren i Leeds med 1-1 mot Brighton og 0-0 i Leicester, dette uten McCleary på banen, han scoret 4 mål i Leeds. 2-2-2 på de seks siste er brukbart, for motstanden har ikke vært den enkleste. Forest har kommet seg 5 poeng over streken, men dette blir ingen stor sesong skogvokterne, som har kjempet i toppen de siste par årene.

McCleary (m) er høyst usikker i dag også.

Her ser vi helt klart en fordel for Nottingham Forest, som har begynt å score mål og viser fin form for tiden. Crystal Palace har dratt i land uavgjorter på eget gress på løpende bånd, men nå stiller de med et par sentrale fravær og da spørs det. 47-28-25 på folkerekka er så annerledes prosentfordeling enn vi selv ville satt, at markeringen må bli en B i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 31.03.2012 15:55
1. Strømsgodset - Vålerenga H U
2. Manchester City - Sunderland H
3. Aston Villa - Chelsea B
4. Queens Park Ran - Arsenal B
5. Wigan - Stoke H U
6. Fulham - Norwich H
7. Wolverhampton - Bolton H U B
8. Everton - West Bromwich H U
9. West Ham - Reading U B
10. Brighton - Middlesbrough H
11. Leeds - Watford H B
12. Crystal Palace - Nottingham Fore B

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 31.03.2012 15:55
1. Strømsgodset - Vålerenga H U
2. Manchester City - Sunderland H
3. Aston Villa - Chelsea B
4. Queens Park Ran - Arsenal B
5. Wigan - Stoke H U
6. Fulham - Norwich H
7. Wolverhampton - Bolton H U B
8. Everton - West Bromwich H U B
9. West Ham - Reading H U B
10. Brighton - Middlesbrough H
11. Leeds - Watford H B
12. Crystal Palace - Nottingham Fore U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag