Nederland - Ecuador

Odds: Uavgjort - 3,50 i odds

Kampstart fredag 25. november kl 20.00

Spillestopp kl 19.59

Khalifa International Stadium

Kampen vises på TV2 Direkte

Vi tror Nederland og Ecuador spiller uavgjort. Det spiller du på her

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Det er ca. 428 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking i dagens kamp

Nederland - 8

Ecuador - 44

Ingen baklengs siden mars

Ecuador er ikke til å kimse av, og vi tror søramerikanerne kan ødelegge for Nederland i fredagens kamp. Det søramerikanske laget var fullstendig overlegne mot Qatar i åpningskampen.

To mål av Enner Valencia gjorde at Ecuador vant 2-0, og nå kan de vinne de to første kampene i VM for første gang siden 2006.

Men statistikken deres mot lag fra Europa viser at de får en vanskelig oppgave.

Ecuador står uten seier i de fire siste kampene mot europeiske lag. Fasiten viser tre tap og én uavgjort, og de har kun scoret ett mål på de fire kampene.

Nederland på sin side er ubeseiret i de åtte siste VM-kampene sine mot lag fra Sør-Amerika (5-3-0). Forrige gang de tapte mot et lag fra Sør-Amerika var i kvartfinalen i VM i 1994. Da tapte de 2-3 mot Brasil.

Basert på åpningskampen mot Senegal vil det være overraskende om Nederland tar seg langt i dette mesterskapet. De vant vitterlig kampen 2-0, men imponerte ikke veldig. Kampen var preget av masse pasningsfeil, men samtidig skal man aldri undervurdere betydningen av tre poeng i en småvrien åpningskamp. Memphis Depay har slitt med skader denne høsten, men fikk en halvtime mot Senegal og kan være aktuell for startoppstillingen fredag.

Ecuador imponerte i sin åpningskamp mot Qatar. Dessverre for Ecuador måtte Valencia ut med skade på slutten av den kampen og han er høyst usikker til fredagens kamp. Uansett var Ecuador robuste og fremstod som et godt organisert lag.

Begge lagene er sterke defensivt. Nederland har holdt nullen i de tre siste kampene, mens Ecuador har ikke sluppet inn mål siden 1-1-kampen mot Argentina i mars. De har nå holdt nullen i syv kamper på rad.

Det er også verdt å merke seg at det har vært scoret under tre mål i de tre siste kampene til Nederland, og Under 2,5 mål har vært et vinnerspill i 13 av de siste 14 kampene til Ecuador.

Dette kan potensielt sett bli en veldig vanskelig kamp for Nederland, og vi blir ikke overrasket om Ecuador får med seg ett poeng.

Vi tror Nederland og Ecuador spiller uavgjort. Det spiller du på her