*Nettavisen* Sportspill.

Eintracht Frankfurt spilles

Foto: (AFP/Scanpix)

Vi tror på en klar hjemmeseier i Frankfurt. Sjekk dagens oddstips.

30.09.11 10:40

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Andy fikser cashen
V5 Jarlsberg: Ovedølen tilbake som en vinner

Langoddsen byr på det mer eller mindre faste fredagsprogrammet, med 2. Bundesliga, Ligue 2, fredagskampene i Sverige, Portugal og 1. Bundesliga, samt Tippeliga i form av Lillestrøm - Rosenborg.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
17. Lens - Stade Lavallois B 4,40

Her ser oddsen ut til å være skjevt satt. Lagene er jevngode, og Lens forsvarsrekke så trege ut og viste manglende evne til å markere motstpillere i 0-3-tapet borte for Arles forrige runde. Laval har kun tapt én av fire bortekamper, og de har møtt flere sterke lag. Skal vi prøve noe dristig i dag, blir det et spill på Laval til 4,40.

Dagens avslag
13. Angers - Arles Avignon H 1,65

Angers har ikke vist nok til å kunne forsvare en favorittodds på 1,65. De er blant lagene som har åpnet svakest, og Arles er fullt kapable til å ta poeng i dette oppgjøret. Et spill på U er mye nærmere enn et spill på H, men oddsen er såpass lav at vi lar det hele ligge.

Dagens spill
Vi finner tre vinnere denne fredagen, og spiller to av dem i en dobbel. Rosenborg droppes, litt i protest mot den relativt lave oddsen (1,55), selv om vi har vondt for å se dem tape mot et Lillestrøm som har glemt hvordan man tar poeng. Eintracht Frankfurt og GIF Sundsvall er to hjemmelag i form, som møter overkommelige og trolig også noe skadeskutte motstandere.

Eintracht Frankfurt - Union Berlin
2. Bundesliga. Eintracht Frankfurt rykket ned fra øverste nivå foran sesongen, og ser ut til å mene alvor når de sier at oppholdet i 2. Bundesliga skal gjøres kortest mulig. Solid 4-1-hjemmeseier mot Cottbus i forrige hjemmekamp, like solide 4-1 i Dresden forrige bortekamp. 5-4-0 på de ni første rundene holder til 3. plass. Hjemme på Commerzbank-Arena har man 1-3-0, dette bør forbedres og føre laget helt i tet.

Det er ingen nye skader i laget og vi kan få se samme oppstilling som sist, noe Kicker.de også har tro på:

Nikolov - Jung, Anderson, Schildenfeld, Djakpa - Schwegler - Rode, Köhler - Meier - Gekas, Idrissou.

Union Berlin er kommet godt i gang denne sesongen, 8. plass og 4-2-3 totalt er bra av en klubb som har mye sjel og stor fanskare, men ikke helt de samme budsjettene som opprykkskandidatene. Det ble sagt om Berlin-klubbene forrige sesong at de gjerne er meget sterke hjemme, men kan tape borte for hvem som helst. Unions 4-0-1 på hjemmebane og 0-2-2 på bortebane hittil peker i samme retning. Forrige bortekamp ga 1-1 i Duisburg, tap 1-3 mot 1860 München før det.

For Union mangler Fritsche (f), Madouni (f) og Silvio (a). Sistnevnte er lagets toppscorer (4 mål). Mulig startoppstilling fra Kicker.de:

Glinker - Pfertzel, Stuff, Göhlert, Kohlmann - Karl, Parensen - Zoundi, Mattuschka, Quiring - Terodde.

Det er vanskelig å se hvordan Union Berlin skal få til noe borte mot et av ligaens sterkeste lag. På en normal dag skal Eintracht Frankfurt ta en trygg hjemmeseier i størrelsesorden 2-0, 3-0, 4-0. De har meget målfarlige folk forover på banen i Köhler, Meier, Gekas og Idrissou, og vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 2,10.

Følg Bundesliga LIVE

GIF Sundsvall - Ängelholms FF
Superettan. Sundsvall er med i kampen om opprykk, og det er tett i toppen så det trengs flere poeng. Sundsvall holder 2. plassen, og har sterke 8-4-1 på hjemmebane. På 3. plass, kvalikplassen, finner vi dagens motstander, på samme poengsum (49 poeng), så dette er en meget viktig kamp i opprykksstriden. Det er heller ikke mer enn 2 poeng opp til Åtvidabergs på toppen. Sundsvall er i kjempeform og har tre strake seire i de tre siste. 3-1-borteseire over Hammarby og Brommapojkarna er sterkt, så også 5-0 hjemme mot Brage.

Ari Skúlason (m) er tilbake fra noen ukers skadefravær (lett hjernerystelse). Fredric Jonson (f) var også ute sist, men skal være tilbake her. Da er det få eller ingen skader i laget.

Det har vært snakket en del om at Ängelholms ligger overraskende høyt på tabellen i forhold til lagets forutsetninger før sesongstart. Ängelsholms er ligaens klart beste bortelag med imponerende 8-2-3 totalt. Men kanskje er formen i ferd med å synke til forventet nivå. Det ble fortjent tap 0-3 mot Jönköpings på forrige reise, der man var tafatte og ikke til å kjenne igjen, skapte null og niks og det sto 11-1 i sjanser til motstander etter første omgang. Man tapte også hjemmekampen mot Landskrona 1-2 i begynnelsen av september. 2-2 borte mot Assyriska før det.

Martin Andersen er lagets kanskje viktigste midtbanespiller, og han hinket av banen i Jönköping med skade på mandag. Jörgen Nilsson tok hans plass. Ellers var Jonas Nilsson, Antonio Rojas, Gabriel Ucar og Lester Dewee ute med skader på mandag. Dessverre vet vi ikke om noen av disse er tilbake nå.

Det ble 1-1 i sesongens omvendte oppgjør. I 2010-sesongen vant Ängelholms 1-0 på dagens bane, mens Sundsvall vant begge innbyrdes oppgjør i 2009-sesongen.

Vi liker dette bildet av Ängelholms. Et strengt tatt middels lag som har prestert nesten over evne i lengre tid, og så kommer den uungåelige nedturen. Her kan vi ta grundig feil, og fallhøyden er selvsagt stor ved å si noe sånt, men vi er nødt til å prøve et spill mot ligaens beste bortelag. Hjemmeseieren fåes til 1,60. Fredagens dobbel gir 3,36 i total odds og vi spiller for 100 kroner. Spillefrist klokken 17.55.

5. E. Frankfurt - Union Berlin (0-1) 2,10 3,60 2,35
9. GIF Sundsvall - Ängelholms FF 1,60 2,90 3,60

Total odds 3,36

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag