Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke: Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke
V65 Harstad: V65-jackpot med godbiter på menyen
Tippetips: Kan Rosenborg spilles alene på lørdagskupongen?
Oddssingel Norge: Eks-Brann-spiller skal hjelpe Fyllingsdalen
Oddssingel Eliteserien: Nå kommer Rosenborg
Oddssingel England: Lampard på vei mot comeback i Premier League
Oddsingel England: Villa tar første skrittet mot Premier League

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på klassikeren Lillestrøm – Rosenborg på Åråsen, i tillegg spilles det flere interessante playoffkamper i England. I Championship-playoffen spiller Aston Villa mot West Brom, mens Derby County møter Leeds, og i League One-playoffen møtes de to tidligere Premier League-klubbene Sunderland og Portsmouth. Det er også en rekker kamper fra norsk 2. -og 3. divisjon. Ellers ruller ishockey-VM videre i Slovakia.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her!

Os - FK Fyllingsdalen 1,95 - 3,95 - 2,50 B (spillestopp kl. 1555)

Klikk her for å levere dette spillet

Fyllingsdalen har skuffet stort i starten av sesongen. Det var ventet at de skulle kjempe i toppen, men istedet balanserer de på nedrykksstreken.

De har kun vunnet én av de fire første kampene, og det er bare bedre målforskjell enn Fjøra og Valdes som gjør at de ligger over nedrykksstreken. Den eneste seieren til fyllingsdølene kom hjemme mot Brann 2. Den kampen vant de 2-1.

Os har pussignok tapt begge kampene sine hjemme på Kuventræ, og de har ennå ikke scoret på hjemmebane. De tapte 0-1 mot Stord i den første kampen på hjemmebane. I forrige hjemmekampen tapte de 0-2 i lokalderbyet mot Lysekloster.

På bortebane har osingene vunnet begge kampene sine, og de har bøttet inn mål. De slo Bergen Nord hele 5-1, og de vant 7-3 mot Vestfossen.

Tran melder at han har full tropp, sett bort fra back Petter Ingebrigtsen som røk korsbåndet i oppkjøringen. Kaspar Bergset hangler litt. Hadde en skadeplaget oppkjøring og er ikke 100 prosent, men har likevel spilt kamper. Da har han kommet fra benken.

Fyllingsdalen er ballsikker, vil ha mye ball, og skaper en del sjanser. Problemet så langt har vært for dårlig uttelling, samtidig som man har sluppet inn for enkle mål.

Fyllingsdalen og trener Hiep Tran har hentet inn rutinerte Erik Huseklepp før sesongen, men den tidligere Brann-spilleren har ennå ikke tegnet seg på scoringslisten denne sesongen. Kanskje sesongens første scoring kommer på Kuventræ?

Fyllingsdalen ligger allerede ni poeng bak topplagene Vard Haugesund og Djerv 1919. Seier mot Os må være et minimumskrav om drømmen om opprykk skal leve videre. Det må løsne offensivt for Erik Huseklepp & Co. en gang, og jeg tror de kan ta tre poeng i Os lørdag. 2,50 i odds på bortelaget er ok. Spillestopp er klokken 1555.

Klikk her for å levere dette spillet