Gå til sidens hovedinnhold

Ekspertene: England vinner, og denne stjernen scorer først

Det er noen klare favoritter til å dominere kampen mellom Danmark og England.

Danmark slo England på Wembley den 14. oktober 2020. Målscoreren den gangen har hatt et vondt EM, Christian Eriksen. Han er invitert til finalen, men selv om Danmark vinner vil han ikke spille den.

I august spilte også Danmark mot England, da i København. Den gangen ble det 0-0. Siden 2002 har faktisk England slitt mot selveste Danmark. 3 ganger har Danmark vunnet, 3 ganger har England vunnet og en gang har lagene altså spilt uavgjort.

Her finner du all oddsen

Likevel, sist lagene spilte mot hverandre i et mesterskap ble det engelsk seier. I VM 2002 vant England 3-0. Thomas Sørensen laget selvmål, før Emilie Heskey og Michael Owen scoret for England.

Onsdag morgen hadde Norsk Tipping følgende odds på kampen: England-seier 1,67, uavgjort 3,55, Danmark-seier 5,10.

Det ble senere justert med høyere odds på både engelsk og dansk seier: 1.75 på engelsk seier og 5.30 på dansk seier. Uavgjort-oddsen er redusert ned til 3.20

Ikke overraskende er det det Kasper Dolberg som er favoritt hos danskene til å score først, med oddsen 5.50 som første danske målscorer. 23-åringen spiller for Nice i Frankrike.

For odds-favoritten England er det Harry Kane som har lavest odds med 3.80 som første målscorer. Rett bak han er det noe overraskende Dominic Calvert-Lewin med 5 i odds. Raheem Sterling, som har vist scoringsform i EM, har oddsen 6.20

Her finner du all oddsen