Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel fotball-VM: Tøff kvartfinale for Frankrike
Oddssingel Copa America:
Colombia innfrir som favoritter
V75 Momarken:
Herlig V75-omgang med to bankere
V65 Biri
: Kristine har V65-bankeren på Biri
V64 Eskilstuna: Goop skal sikre helgecashen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet
Copa America:
Alt du trenger å vite om Copa America

Det er ikke et veldig omfangsrikt utvalg på fredagens langoddsprogram. Men den store kampen er naturligvis kvartfinalen mellom Frankrike og USA på et utsolgt Parc des Princes i Paris. I tillegg spilles det to kvartfinaler i Copa America og det spilles to kamper i Afrikemesterskapet. I Allsvenskan gjør Henrik Larsson redebut som Helsingborg-trener, når de møter Ørerbo borte. I tillegg er det full serierunde i irsk Premier Division.

NB! Fredag er det ca 174 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før klokken 19.00. Lever kupongen her!

Marokko - Elfenbenskysten B - 2,95 (spillestopp kl 18.55)

Afrikamesterskapet, grupp D. Storkamp på Al-Salam Stadium i Kairo. Disse to lagene kjemper om en plass i åttendedelsfinalene, og laget som går seirende ut av denne kampen vil trolig bli gruppevinner.

Både Marokko og Elfenbenskysten anses som utfordrere til å vinne Afrikamesterskapet i 2019, og det er ikke rart når man ser hvilke spillere som er i troppene til de to lagene.

Marokko slo Namibia 1-0 i åpningskampen, men det måtte et selvmål i det 89. minutt til for å avgjøre kampen. Nå skal det sies at nordafrikanerne dominerte kampen, og det var en fortjent seier. Ja, de var faktisk uheldige som ikke vant med større sifre. For de hadde drøssevis med sjanser.

Marokko har et bra lag, men de mangler en toppscorertype helt fremme som kan avgjøre mot et sterkt lag som Elfenbenskysten. Det er mulig landslagssjef Hervé Renard gjør et par endringer på laget til fredagens kamp.

Han vet iallfall at de har et solid forsvar, og det viste de i kampen mot Namibia. De lot ikke Namibia få komme til sjanser, men de får en tøffere oppgave mot Elfenbenskysten.

Elfenbenskysten vant i likhet med Marokko åpningskampen sin 1-0, men de scoret i motsetning til Marokko selv mot Sør-Afrika. Laget var ikke fornøyd med prestasjonen i den første kampen, og de håper å vise seg fra en bedre side mot Marokko. Aston Villa-angriperen Jonathan Kodjia scoret det første målet til Elfenbenskysten i turneringen, men med tanke på at de har Nicolas Pepe og Wilfried Zaha, som hver har en prislapp på over 750 millioner kroner, på hver side av Kodjia, så forventer jeg mer av Elfenbenskysten fremover.

Det blir interessant å se hvordan stjerneangriperne til Elfenbenskysten takler et av mesterskapets beste forsvar. De må heve seg flere hakk offensivt om de ska slå Marokko, tror jeg.

Marokkanerne holdt nullen fire ganger på de fem siste kvaikkampene, og de startet også mesterskapet i Egypt med å hode tett bakover. Jeg tviler på at de klarer å holde nullen mot Elfenbenskysten.

Marokko har hatt et godt tak på Elfenbenskysten de siste årene. De slo dem i Afrikamesterskapet i 2017, og de vant også mot dem i VM-kvaifiseringen. De har faktisk ikke sluppet inn mål mot Elfenbenskysten i de tre siste kampene.

Elfenbenskysten har vært bunnsolide på hjemmebane, de seks siste bortekampene før turneringen i Egypt har de spilt uavgjort i fem av seks kamper.

Jeg tror Elfenbenskysten får noe å bryne seg på i fredagens kamp, men etter to strake tap på rad tror jeg Elfenbenskysten vil ha revansj. Synes de har et utrolig spennende lag offensivt, og jeg går bare å venter på at de offensive stjernene skal slå til. Marokko løftes frem av Ajax-stjernen Hakim Ziyach, men i denne kampen tror jeg han møter sine overmenn. Elfenbenskysten tar en knapp seier. Oddsen er 2,95. Det er absolutt spillbart.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!