*Nettavisen* Sportspill.

Eliteseriens uavgjortspesialist må ha tre poeng

Sarpsborg 20190916. Jonathan Lindseth jubler sammen med Kristoffer Zachariassen og Mustafa Abdellaoue etter 1-0 scoringen i eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga på Sarpsborg stadion.

Jonathan Lindseth scoret kampens eneste mål sist Sarpsborg 08 vant en eliteseriekamp. Det var hjemme mot Vålerenga 16. september. Her jubler han sammen med lagkameratene Kristoffer Zachariassen og Mustafa Abdellaoue. Foto: Christoffer Andersen (NTB scanpix)

Sarpsborg 08 har spilt uavgjort i halvparten av sine seriekamper denne sesongen. Søndag er det kun seier som gjelder hjemme mot Tromsø.

03.11.19 10:21

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert søndagens viktigste kamper
Tippetips: Tøff bortekamp for Ødegaard og Sociedad
Oddsdobbel: Ny målfest på Goodison Park
Oddssingel Eliteserien: Historien gjentar seg i Stavanger
Oddssingel PL: Leicester bryter elendig London-statistikk
V75 Axevalla:
Helene skal gi storfavoritten kamp
V64 Bro Park
: Herlig V64-galopp fra Bro Park

Søndagens langoddsprogram byr på fem kamper i Eliteserien, to kamper i Premier League og en rekke kamper i Serie A. Martin Ødegaard og hans Real Sociedad skal ut i bortekamp mot Granada søndag kveld. Ellers er det kamper fra tysk Bundesliga, Ligue 1 og det er siste serierunde i Superettan.

NB! Onsdag er det ca 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sarpsborg 08 - Tromsø pause/fulltid H/H - 2,50 (spillestopp kl 17.55)

Hjemmelaget vil med seier i denne ta seg forbi både Strømsgodset og Tromsø og komme seg på sikker plass. Det har vært bedring for Geir Bakkes mannskap i det siste og kun ett tap på de sju siste seriekampene (2-4-1). Hele 13 av 26 seriekamper har endt med poengdeling og hjemme i Sarpsborg har åtte av tretten kamper endt uavgjort (3-8-2). Har tøffe gjenstående bortekamper mot Kristiansund og Lillestrøm, samt hjemmekamp mot Haugesund og kanskje er det nok med to seire i de fire siste. Amin Askar er usikker, ellers ser det bra ut med mannskapet.

Uhyre viktig seier for Tromsø med 4-2 hjemme over Ranheim forrige søndag. Og all den tid Strømsgodset kun fikk med seg ett poeng hjemme mot Rosenborg fredag kveld, vil Gutan være på sikker plass også om de taper søndag. Har dessuten overkommelig hjemmekamper mot Vålerenga og Stabæk i de to siste på Alfheim, i tilegg til en tøff bortekamp mot Odd. Simen Wangberg er klar igjen etter karantene, mens Fitim Azemi er ute for resten av sesongen. Svake 3-1-9 på bortebane.

1,70 på hjemmeseier er ikke veldig spenstig på et lag som kun har vunnet tre av sine tretten hjemmekamper. Vi merker oss dog at i de tre seirene Sarpsborg faktisk har tatt på hjemmebane, har de også ledet til pause. Ergo hever vi risikoen noe og spiller pause/fulltid H/H til klart mer spennende 2,50 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag