Gå til sidens hovedinnhold

En endeløs nedtur

Den gamle Premier League-klubben Portsmouth ligger på nedrykk i League One.

Sportspills meny fredag
Tour de Ski: Vi vurderer fredagens ti dueller
V4 Karlstad: Norsk suksess
V65 Biri: En Tarzan inntar Biri
FA-Cup: 100 fakta om 3. runde

Langoddsen innleder med langrenn og hopp, før vi får skiskyting, ishockey og bandy utover kvelden. Fotball er det mindre av, men vi finner noen oppgjør fra England og ikke minst Primera Division, der Real Zaragoza og Real Betis innleder det nye året.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
26. Real Zaragoza - Real Betis B 2,60

Zaragoza var gode da de vant 2-0 i Bilbao i den siste før jul, men sesongen sett under ett har vært en berg og dalbane. Forrige hjemmekamp røk de 0-1 for Levante, og man vet aldri helt hva man får av dette laget, som er ganske avhengige av at spissen Helder Postiga har dagen. 3-0-5 hjemme totalt sier en del. Real Betis skuffet da de tapte 1-2 hjemme for Mallorca før jul, men de har vunnet sine to siste bortekamper og er ligaens nest beste bortelag med 5-1-2 på tur. Når Betis har vunnet 2-0, 2-1 og 3-0 i sine tre siste på dagens bane, er vi nødt til å fyre av en liten innsats på borteseier til 2,60.

Dagens avslag
7. JYP Jyväskylä - Ilves Tampere H 1,35

Finsk ishockey. JYP har ikke vunnet noen av sine fem siste matcher etter tre perioder, og de tre som har gått til spilleforlengelse har de også tapt. Former er uvanlig svak, derfor er det et krav at man kommer tilbake på rett kjøl når bunnlaget Ilves gjester byen. Ilves er imidlertid i bedre form enn hjemmelaget, de har slått Ässät 3-1 og Pelicans 4-1 i sine to siste. Det er stort press på hjemmelaget her, og det kan slå begge veier. 1,35 på den forventede hjemmeseieren er et dårlig spill i våre øyne, så lav odds er sjelden eller aldri spillbart i denne ligaen.

Dagens spill
Vi ser en god mulighet i League One i kveld, men ikke så mye annet annet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

23. Walsall FC - Portsmouth
League One. Walsall innledet året med hjemmeseier 1-0 mot Stevenage. Hjemmekampen før ble Colchester slått med samme sifre, og med den sterke 4-2-borteseieren i Milton Keynes 2. juledag begynner dette å ligne noe. Det unge laget har klatret opp til midten av tabellen og den grusomme perioden på tretten runder uten seier er historie. 4-4-5 hjemme totalt.

Innlånte Cuvelier (m) sliter med en skade og har returnert til Stoke. Taylor (f) og Holden (f) er ute igjen, men Brandy (a) returnerer fra suspensjon.

Portsmouth hangler videre, den en gang så flotte klubben som herjet i Premier League og i cupene er ikke til å kjenne igjen i League One. Det er ikke noe nytt at økonomi og ledelse har vært en stor utfordring i Portsmouth, noe som gjør at man har en ribbet spillerstall og er avhengige av mange innlånte spillere. Fansen er mange og trofaste, men gråter over 0-3-9 på de 12 siste rundene. Uten seier siden oktober og med 0-5 i Swindon første nyttårsdag, ser dette mørkt ut – igjen.

Innlånte Benson (a) fikk ikke spille mot moderklubben Swindon forleden, men er på plass igjen her. Howard (m), Rocha (f) og Gyepes (f) sliter med småskader og sjekkes nærmere avspark, men alle tre kan tenkes å spille. Portsmouth har signert den irske veteranspissen David Connolly for én måned, og han kan få sin debut fra start her.

Portsmouth gjør hva de kan med lånespillere og kortidskontrakter for å unngå enda et nedrykk, men det begynner å se tungt ut. Hjemmelaget viser bedre takter enn på lenge, og de blir våre favoritter. 1,75 for hjemmeseier får en innsats på 100 kroner og vi nøyer oss med denne singelen i dag. Spillefrist klokken 20.40.

23. Walsall FC - Portsmouth 1,75 3,15 3,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken