Foto: Victor R. Caivano (AP/Scanpix)

En fransk sensasjon og Diego Forlan

Er vår kveldsmeny på oddsen. Sjekk dagens andre oddstips.

Kommersielt

Vi har sett nærmere på engelsk fotball i dagens første oddstips, og for så vidt også i dagens tippetips, men langoddsen har mer å by på. Her er dagens andre oddstips.

Nå kan du tippe på iPhone

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Tottenham og Manchester City vinner
V75 Biri: Pedrusen fortsetter å vinne
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Oddstips 1:Queens Park Rangers går på sitt første tap

Brest - Sochaux
Ligue 1. Brest har gjort en strålende sesonginnledning og troner per i dag øverst i Ligue 1. De scorer ikke voldsomt mange mål til serieleder å være, på hjemmebane har de 2-3-0 og målscore 4-1 hittil. Sist hjemmekamp ble det 2-0 over godtgående Saint-Etienne. De tapte 1-3 borte mot et gode Lille forrige helg, da var forsvarsspiller Kantari suspendert. I dag er han tilbake.

Sochaux på bortebane har vært en tragedie hittil. Alt er tapt og man har sluppet inn minst to baklengs i fem av fem spilte. Gode prestasjoner på hjemmebane inspirerer tydeligvis ikke til å ta poeng på bortebane. Skader i laget må ta en del av skylden for svak poengfangst på reise, men man har 4-2-1 på hjemmebane med grovt sett samme lag, så det er snakk om et slags bortekompleks her. Ser vi på forrige sesong så vant Sochaux kun tre bortekamper på 19 forsøk og var det minstscorende bortelaget sammen med nedrykker Grenoble. Eneste nye skade i laget er Faty, han er usikker og spiller trolig ikke.

1,85 for at serielederen vinner på hjemmebane mot ligaens klart svakeste bortelag må spilles. Vi kan ikke finne noen informasjon som kan forklare hvorfor oddsen er satt slik den er, og andre bookmakere ligger helt oppe på 1,95 på H i snitt. Vi forventer at oddsen synker utover dagen og 1,85 er helt klart spillbart i vår bok. Men objektet må kombineres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Atletico Madrid - Osasuna
Primera Division. 3-1-1 og målforskjell 9-3 på hjemmebane hittil for Atletico, og de har innfridd våre forventninger bortsett fra sist vi satset på dem, da spilte de bare 1-1 hjemme mot Almeria. De tapte hjemmekampen mot Barcelona, ellers er Getafe, Real Zaragoza og Sporting Gijon slått med til sammen 7-0 i målforskjell. Det ble tap borte mot Real Madrid i hovedstadsderbyet forrige helg, og man trenger en seier for å holde seg på øvre halvdel. Det er ventet at Forlan starter på topp. Costa er suspendert. Agüero, som har vært den sterkeste spilleren offensivt hittil denne sesongen, har vært syk og spiller muligens ikke. Forsvarsspiller Godin er vel også fortsatt ute med skade.

Osasuna er ubeseiret på hjemmebane men får til lite på bortebane. Med 0-1-4 og målforskjell 1-8 er de det svakeste bortelaget i divisjonen. Camunas, Pandiani og Ruper er ute med skader i dag.

Det er svært vanskelig å se for seg Osasuna få til noe på Vincente Calderon. De har tradisjoner for å tape her, og nå virker de å være blottet for borteform i enda større grad enn tidligere. Atletico trenger denne hjemmeseieren og mon tro om ikke Forlans uvante scoringsvegring får en brå slutt i dag. Dette vinner Atletico, det har også Norsk Tipping skjønt og de har lagt seg rimelig lavt med 1,50 for hjemmeseieren. Men ikke så lavt at vi klarer å la være og spille den. Snittet av andres odds ligger på 1.59 i skrivende stund. Dette objektet kan spilles som single. Vi får en dobbel til 2,78 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

79. Brest - Sochaux 1,85 2,85 3,50
89. Atletico Madrid - Osasuna 1,50 3,30 4,85

Total odds 2,78

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus