Gå til sidens hovedinnhold

En Real oddsbong

I dobbel med Le Havre kan Real Sociedad gi tredobling av innsatsen. Her er dagens andre oddstips.

Sportspills meny tirsdag :
Oddstips 1: Villa gjør jobben

Trav Momarken: Spill aldri på kredit
Trav Forus: Vi tror på favorittfall
Superpotter: Det er voldsomme jackpoter i Viking Lotto og V75 denne uken

Det er en fyldig oddsmeny som ligger foran oss. Blant 80 objekter som avvikles i dag, finner vi diverse håndball, ishockey fra alle skandinaviske land, fotball fra Primera Division, nederlandsk og skotsk cup, tyrkisk superliga, fransk Ligue 1 og 2, italiensk Serie A, samt engelsk ligacup og Conference.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
13. Djurgården - AIK B 2,55
Stockholmsderby i Elitserien. AIK har kommet best i gang og de har vist meget gode takter inn mot sesongstart også. Dette blir trolig jevnt og preget av harde taklinger, men AIK skal ha mist like gode muligheter som hjemmelaget. Hvis publikum klarer å legge igjen kinaputter og nødbluss hjemme, kan dette ende med en B etter 3 perioder. 2,55 på B er et spennende langskudd, selv om oddsen godt kunne vært enda høyere.

11. Manglerud Star - Vålerenga (1-0) U 6,05
Osloderby i GET-ligaen. Vålerenga er storebror i byen og har den beste troppen, men likevel blir det ofte jevnt når disse møtes. MS vant 5-4 og 5-3 i treningskamper før seriestart, men tapte alle seriekampene mot VIF forrige sesong. Vi tror MS taper denne også, men etter en jevnspilt match, og borteseieren kan meget vel komme med det ene målet. 6,05 på en knepen B blir dagens andre langskudd.

Dagens avslag
49. Burnley - MK Dons H 1,75

Burnley er ikke i form i Championship og har ennå ikke vunnet en hjemmekamp. Når de også har trengt ekstraomganger, på hjemmebane, mot Barnet og Burton i tidligere cuprunder, er det særdeles lite fristende å vedde på at de slår godtgående MK Dons, som har 4-1 borte mot Cheltenham og 4-0 borte mot Norwich på veien hit. MK Dons kunne vært dagens tredje langskudd, Burnley til 1,75 blir dagens avslag.

Dagens spill
Vi finner grunnlag for to spill fra dagens meny. Blackburn, Luton og Inter er på blokka og skal vinne, men vi lar de ligge, for dagens første spill blir en cup-dobbel med Aston Villa og Aberdeen. Senere ser vi på Real Sociedad og Havre.

Følg La Liga LIVE

Real Sociedad - Granada
Primera Division. Sociedad åpnet med borteseier mot Sporting Gijon, fulgte opp med en meget sterk 2-2-kamp hjemme mot Barcelona, der de hentet opp 0-2, og så ble det tap 0-1 i Sevilla forrige runde. Men også der hang de godt med, til tross for sesongens første tap. Dette er godkjent av klubben som ble nummer 15. forrige sesong, da de var sterke hjemme og meget svake borte.

To midtbanespillere skal være ute med skader, veteranen Prieto og Zurutuza. Agirretxe, C. Vela og C. Martinez er tilbake og klare for spill.

Grananda er nyopprykket, og har åpnet med 0-1 hjemme for Real Betis og 0-4 borte for Malaga, før sesongens første seier kom forrige runde med 1-0 over et usedvanlig tafatt Villarreal.

Lagets fremste måljeger, Alex Geijo, er ikke med til San Sebastian, ei heller D. Cortes.

Real Sociedad er et habilt hjemmelag, og forrige sesong slo de de aller fleste lagene på nedre halvdel, der Granada ligger og er ventet å ende. Litt svekket av fravær tror vi Granada har lite å hente i kveld, og hjemmeseieren spilles til 1,70.

Havre - Le Mans
Ligue 2. Le Havre AC ligger på opprykksplass etter syv runder, og det er tradisjonen tro den sterke innsatsen på hjemmebane som holder dem høyt oppe. Tours er slått 2-1 og Bastia 2-0 i de to siste på Stade Jules Deschaseaux. På fredag ble det imidlertid tap med hele 0-3 borte for Sedan. Trener Cédric Daury stiller i kveld med disse 16:

Boucher, Samba - Dikamona, Mendy, Genton, Le Marchand, Louvion - Bonnet, Fontaine, François, Mesloub, Rakotoharisoa - Mendès, Rivière, Juliènne, Novillo.

Le Mans kjempet om opprykk forrige sesong, men nå har de åpent med svake 1-1-5 på de syv første og ligger på nedrykksplass. Vi må innrømme at vi ikke kjenner hele historien bak de svake resultatene, men at ting ikke fungerer slik de skal, er åpenbart.

Klubben opplyser at disse er skadet og ikke med i kveld: Cuffaut, Cisse, Louis, Buaillon. Dette er troppen:

Målvakter: Ovono, Makaridze.
Forsvar: Doumbia, Adenon, Boudebouda, Gibaud, Bamba.
Midtbane: Ekeng Ekeng, Ouali, Narry, Zito, Strømstad, Thomas.
Angrep: Belfort, Sylla, Behe, Koura.

Le Mans vant 1-0 her forrige sesong, men ser mye svakere ut per i dag. Le Havre er tradisjonelt blant ligaens sterkeste hjemmelag, og ser ut til å kunne vinne det aller meste på hjemmebane denne sesongen også. Vi tror nedturen til Le Mans varer minst én runde til, og spiller H til 1,90.

Dagens andre dobbel git 3,23 i samlet odds. Innsatsen blir 100 kroner, spillefristen klokken 19.55.

24. Real Sociedad - Granada 1,70 3,10 3,75
38. Havre - Le Mans 1,90 2,65 3,35

Total odds 3,23

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken