Gå til sidens hovedinnhold

En spiller fra Klavestadhaugen vant i Nabolaget

En heldig spiller fikk millionpremie i tidlig bursdagsgave.

Det var en spent vinner som plukket opp telefonen fra Hamar fredag 21. mai. Hun visste nemlig allerede at hun hadde vunnet.

- Jeg var på vei fra butikken da jeg fikk melding fra Norsk Tipping, fortalte den nybakte Nabolaget-vinneren fra Klavestadhaugen.

- Jeg skulle bare sjekke mobilen og der sto det det en gratulasjon, og at jeg hadde vunnet. Jeg satt ved siden av venninna mi som kjørte bilen, og hun bare "Nei Gud!". Hun holdt på å kjøre av veien, sa den blide vinneren.

Her kan du spille Nabolaget.

Planer og feiring

- Jeg sa til venninnen min at jeg hadde lyst til å kjøpe leilighet, etter å ha leid i så mange år, så det blir kanskje bolig på meg. Ellers har jeg snart bursdag, og selv om det blir en annerledes feiring i år blir det nok ekstra moro.

- Nå skal jeg kose meg sammen med venninnen min, så blir det champagne i morgen! Det meste er gjort, så nå gjenstår det bare å sprette champagnen, fortalte vinneren fornøyd.

Vi gratulerer!

Fredagens vinnernabolag

Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut og de aller heldigste i disse sikret seg 100 000 kroner i hovedpremie, mens deres spillende naboer vant 10 000 kroner.

Premier fra 100 000 kroner ned til en femtilapp ble altså fordelt på spillere fra følgende steder:

Namdalseid

Odda

Ellingsøy

Kongsvinger

Lillestrøm

Vinnersjanse hver dag

I Nabolaget deles det ut premie hver dag. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver kveld en tilfeldig Nabolaget-adresse som vinner 10 000 kroner.

I hovedtrekningen på fredager trekkes det totalt seks Nabolag-adresser. Fem av disse vinner 100 000 kroner hver, mens en vinner-adresse stikker av med toppremien på hele 1 million kroner. For å være med i hovedtrekningen på fredager må man levere Nabolaget innen klokken 19:00. Leveres en kupong på mandag innen klokken 19:00, er man med fra mandag og alle andre trekninger samme uke.

Her kan du spille Nabolaget.

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2020: 52

Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr