Gå til sidens hovedinnhold

En umulig oppgave for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United står foran en umulig oppgave borte mot PSG i kveldens Champions League-retur.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med PSG - Manchester United
Oddssingel CL: Kylian Mbappè lar seg ikke stoppe
Oddssingel CL: Marega kan senke Roma
Håndball:
Oddsdobbel til nesten fem ganger innsatsen
V75 Bjerke:
Gedigen V75-omgang i kveld
V4 Bergsåker:
Stortalent i årsdebut
VM skiskyting
: Her er programmet
Vikinglotto onsdag: 199 millioner grunnert til å spille Vikinglotto

Onsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Champions League-oppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Manchester United. I tillegg skal Porto ta imot Roma. Ellers er det stort sett håndball som dominerer på langoddsprogrammet. Det spilles seks kamper i Eliteserien for menn, og tre kamper i Eliteserien for kvinner. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

Supertreffere tirsdag
Det ble skikkelig bonanza for våre tips til tirsdagens to kamper i Champions League. I kampen Real Madrid - Ajax lanserte vi Bspesialobjektet "uavgjort tilbakebetales" til herlige 3,60 i odds. Og i kampen Borussia Dortmund - Tottenham lanserte vi B til flotte 3,45 i odds.

NB! Onsdag er det ca 199 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Paris Saint-Germain - Manchester United pause/fulltid dobbel H/H - 2,05 (spillestopp kl 20.55)

PSG var best i det meste og vant meget fortjent 2-0 på Old Trafford i det første møtet. Har i etterkant av den kampen vunnet samtlige fem kamper hjemme i Frankrike, fire av dem har vært seriekamper. 79-15 i målforskjell og 23-2-1 på de 26 første seriekampene og har sytten poengs margin ned til Lille på 2. plass. Neymar var ikke med på Old Trafford og er fortsatt ute med skade. Heller ikke den belgiske landslagsbacken Thomas Meunier var med sist og også han er fortsatt på skadelisten.Edinson Cavani er dog tilbake i trening, så får vi se om han spiller i kveld eller ikke. PSG står forøvrig med 14-0-0 på sine hjemmekamper i Ligue 1 denne sesongen og formidable 50-5 i målforskjell.

Manchester United har levert knallsterke 10-2-0 på de 12 første seriekampene under Ole Gunnar Solskjærs ledelse og United har tatt seg opp på 4. plass på tabellen. Har ett poeng ned til Arsenal på 5. plass og to poeng ned til Chelsea på 6. plass, men Chelsea har en kamp mindre spilt. Søndag førstkommende venter bortekamp mot Arsenal i Premier League. Paul Pogba ble utvist i det første møtet og han må sone karantene onsdag kveld. Solskjær har ellers en drøss med skader i sitt mannskap. Juan Mata. Ander Herrera, Jesse Lingard, Nejaman Matic, Antonio Valencia, Phil Jones og Matteo Darmian er aller uaktuelle. Det betyr at akademispillerne Brandon Williams, Mason Greenwood, Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner alle er med i troppen til Paris.

Paris Saint-Germain viste seg overlegen på Old Trafford, og er normalt enda sterkere hjemme. Manchester United er enda mer svekket til kveldens bortekamp. Hele den sentrale midtbanen fra første kamp (Matic, Pogba og Herrera) er borte fra den kampen. PSG har intet seriespill som forstyrrer og selv om de leder 2-0 fra den første kampen, kommer de ikke til å slippe seg ned i kveld. 1,44 i hjemmeodds er som det må være. Vi hever risikoen litt og spiller PSG til å lede til pause og vinne til slutt. Pause/fulltid dobbelen H/H betales med 2,05 i odds og det er helt grei odds.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken