Foto: DIEGO TUSON (Afp)

En umulig oppgave?

Villarreal kommer til å gjøre et seriøst forsøk og vi tror de vinner kveldens kamp. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på dansk cup, ishockey-VM, Europa League og norsk 3. divisjon. En fin blanding, der vi prøver et spill på den gule ubåten.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Villarreal - Porto
Europa League semifinale, returkamp etter 5-1 til Porto i første kampen. Villarreal er kjent for å være svakere på reise enn hjemme på El Madrigal, men at de skulle ryke hele 1-5 i Porto var voldsomt. Nå er mye av spenningen borte, eller kan Villarreal utrette et mirakel på hjemmebane? Juan Carlos Garridos lag har 13-3-2 på hjemmebane i La Liga og har vært gode her også i Europa League. De har slått Twente 5-1, Leverkusen 2-1, Napoli 2-1 og Dinamo Zagreb 3-0 her.

Giuseppe Rossi har allerede 10 scoringer i EL, Nilmar følger et stykke bak. I dag er kapteinen Senna (m) og Carlos Marchena (f) tilbake fra skade, mens Gonzalo Rodríguez (f), Xavi Oliva (k) og Ángel López (f) er ute. José Catalá (f) er suspendert. Noen defensive fravær, men offensivt en meget sterk tropp:

Målvakter: Diego López , Juan Carlos.
Forsvar: Mario, Cicinho, Musacchio, Marchena, Capdevila, Joan Oriol.
Midtbane: Borja Valero, Senna, Bruno, Matilla, Santi Cazorla, Cani, Wakaso.
Angrep: Marco Ruben, Nilmar, Rossi.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Falcao puttet fire ganger for Porto i 2. omgang i den første kampen og avgjorde med det avansementet med 95 prosent sikkerhet. Han har nå scoret 15 mål i Europa League og tangerer Klinsmanns rekord fra 1995-96 UEFA-cupsesongen. "Jeg er ikke ferdig med å score ennå" er Falcaos kommentar. Han og spissmakker Hulk har over 60 scoringer for Porto denne sesongen, og seriemesterskapet er for lengst i boks. I dag er Helton, Sapunaru og Moutinho tilbake i troppen, skriver klubben på egen nettside. Mariano Gonzalez (m) og Pawel Kieszek (k) er ute.

Portos tropp: Helton, Maicon, Alvaro, Guarín, João Moutinho, Falcao, Rodríguez, Hulk, Rolando, Sereno, Varela, Walter, James, Sapunaru, Souza, Beto, Fernando, Rúben Micael og Otamendi.

Her kan det bli mange mål igjen. Villarreal må fremover fra første stund og vi tror de vil gå for seier. Porto kan spille for moro skyld så lenge de begrenser tapet til maksimal tre mål. Porto har reist med en sterk tropp og mon tro om ikke Falcao scorer i dag også. Vi tror på noe ala 3-2 til hjemmelaget og Rossi og Falcao på scoringsslisten. Norsk Tipping frister med 1,50 for tre mål eller mer i kampen, 3,10 for Villarreal leder til pause og 2,45 for at Villarreal vinner kampen. Vi tilbys også et spill vi ikke er bortskjemt med, nemlig "hvilket lag scorer først i kampen". Villarreal står til 1,90 i odds. Alle frister, men i mangel av odds på mulige kombinasjonsobjekter i skrivende stund, tvinges vi til å spille Villarreal til 2,45, det eneste mulige singlespillet vi tror på. Vi setter 100 kroner, spillefrist er klokken 21.00.

83. Villarreal - Porto 2,45 2,90 2,35

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus