*Nettavisen* Sportspill.

Endelig svarte millionæren: - Kø på telefonen

joker

STAVANGER: Onsdagens Joker-kandidat var fra Stavanger. Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Kvinnen fra Stavanger visste at hun hadde vunnet, men har hatt kø på telefonen, det var nemlig flere som ønsket å gratulerer siddisen med millionpremien.

16.10.20 13:44

Selv om det ikke ble millionvinner i Vikinglotto ble det over 1 million kroner i Joker til en kvinne fra Stavanger.

Norsk Tipping fikk ikke tak i vinneren onsdag, og de klarte heller ikke å komme i kontakt med den ferske millionæren torsdag. Fredag formiddag svarte kvinnen på anropet fra Norsk Tipping.

Eurojackpot: Ca. 619 millioner i potten. Innleveringsfrist er fredag kl. 19.00.

- Jeg fikk ikke sjokk, men det gjorde mine nærmeste.

- Det har vært kø på telefonen min. Jeg fikk nemlig en anelse om at det var jeg som var Joker-kandidaten. Jeg søkte opp nummeret og fulgte med på TV-sendingen. I forkant fortalte jeg til familien min at jeg hadde blitt ringt fra Norsk Tipping, sier siddisen og ler.

Etter TV-sendingen hvilte det ingen tvil. I appen poppet premiebeløpet opp, dermed kunne hun bekrefte overfor venner og familie at det var hun som hadde vunnet.

- Jeg fikk ikke sjokk, men det gjorde mine nærmeste. Det har vært en veldig morsom opplevelse, sier hun.

Kvinnen vant toppremien i Joker på nøyaktig 1 165 000 kroner.

Vikinglotto

Spillet Vikinglotto kom i 1993, og var faktisk det første spillet med trekninger hver uke som var i flere land. Vikinglandene er i dag Norge, Danmark, Sverige, Island, Finland, Estland, Litauen, Slovenia og Latvia.

Den 14. oktober 2020 var det over 100 millioner i førstepremiepotten. Tallene som ble trukket ut var 10, 12, 17, 26, 32, 37 og tilleggstallet 4.

Klikk på bildet for å forstørre. Dette er vinnerrekka 14. oktober

Dette er vinnerrekka 14. oktober

Det var ikke noen lykkerekke, siden ingen tok førstepremien. En person fra Finland kunne likevel innkassere premie nummer 2 på rundt 5 millioner kroner.

Du kan se alle resultatene og levere ditt spill her.

Klikk på bildet for å forstørre. HAMAR 20161027. Lotto, Norsk Tipping. Denne maskinen foretar VikingLotto-trekning hos Fabelaktiv AS på Hamar .

Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Vinnersjanse i Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 8 mulige. Det gir totalt ca. 98 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:98 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:14 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (Norge): 6 340 814

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 6

Antall millionærer i 2019 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 221 351 890

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.