De største snakkisene før 1-0-seieren mot Kroatia var utelatelsen av Jack Grealish og Luke Shaw, og at Jadon Sancho og Ben Chilwell ikke en gang var i troppen. Nå får Gareth Southgate mer hodebry når han skal komponere startelleveren. Harry Maguire har nemlig gitt beskjed om at han er klar til Englands kamp mot Skottland fredag. Manchester United-kapteinen har slitt med en ankelskade, og han har tidligere hatt som mål å gjøre comeback i den siste gruppespill-kampen mot Tsjekkia på tirsdag, ifølge den britiske avisen the Guardian.

Han var tilbake på trening med det engelske landslaget sist torsdag, og han er friskmeldt raskere enn ventet. Nå sier midtstopperen det er opptil Gareth Southgate om han får sjansen mot Skottland. Det virker lite sannsynlig at han starter mot skottene. Fredag er det ca. 352 millioner i Eurojackpot-potten. - Jeg er tilgjengelig. Jeg er her som spiller, men jeg er også fan. Om jeg spiller eller ikke, så er det viktigste at England vinner. Det er mitt hovedfokus, påeker Maguire til the Guardian. Flere engelske aviser spekulerer i hvem som starter for England. The Sun mener at John Stones og Tyrone Mings var bunnsolide i søndagens kamp, og at de trolig får fornyet tillit mot Skottland. Kieran Trippier startet litt overraskende på venstrebacken mot Kroatia, selv om han er høyrebeinet. Han kan bli erstattet med Luke Shaw som den eneste endringer på laget. At Skottland slår England gir 9,35 i odds Raheem Sterling var også en overraskelse fra start sist. Det er mange engelskmenn som vil ha inn Jack Grealish fra start, men det vil være vanskelig å vrake Sterling etter søndagens match. England stiller sannsynligvis med dette laget: Pickford; Walker, Stones, Mings, Shaw; Phillips, Rice, Mount; Sterling, Kane, Foden.

England - Skottland (Halvtid/Fulltid) - England-England 1,92 (spillestopp fredag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

England vant sin første åpningskamp i et EM noensinne, da de slo Kroatia 1-0 søndag. Engelskmennene er stinn av selvtillit før det prestisjefylte møte med Skottland.

Sist gang de to lagene møttes i et mesterskap var under EM i England i 1996. Den gangen scoret Paul Gascoigne et minneverdig mål foran fullsatte tribuner på gamle Wembley da England vant 2-0.

The Three Lions håper på en reprise fredag, og når man ser på hvilke offensive kvaliteter det engelske laget har, burde England ha mulighet til å score flere mål mot skottene.

Harry Kane, Raheem Sterling og Phil Foden skapte drøssevis med sjanser i søndagens kamp mot Kroatia, og etter å ha sett Skottland tape 0-2 mot Tsjekkia er det tydelig at det skotske forsvaret er sårbart.

Her kan du skrape Flax på nett

England går ut i hundre

Forrige gang England og Skottland spilte på Wembley var i VM-kvalifiseringen i 2016. Den gangen vant England 3-0, og vi tror Gareth Southgates stjernegalleri også denne gangen vinner mot Steve Clarkes menn.

Oddsen på engelsk seier er labre 1,30, men vi tror England vil kjøre på fra start mot skottene slik de gjorde mot Kroatia. Da hamret Phil Foden ballen på innsiden av stangen tidlig i kampen.

Fredag er det ca. 352 millioner i Eurojackpot-potten.

Denne gangen vil the Three Lions gå ut i hundre, og vi tror de tar ledelsen i løpet av de første 45 minuttene.

I de ti siste seirene til England, har Gareth Southgates menn gått til pause med ledelse i seks av dem. Det skjedde blant annet i 3-0-seieren mot Wales. Skottland lå under til pause mot Tsjekkia, og de tapte kampen med to mål.

Det kan fort bli scenariet fredag kveld. England skal være i stand til å lede til pause og vinne etter 90 minutter mot et skotsk lag som fikk seg en på trynet mot Tsjekkia. Oddsen på at England leder til pause og etter fulltid er 1,92. Det er er greit spill på denne matchen.