England er ubeseiret i de siste 22 kampene, hvorav 18 er vunnet, og de ar kun sluppet inn seks mål. De har aldri tidligere spilt så mange kamper på rad uten å tape, og vi tror de tar sin 19. seier i lørdagens kamp i Nations League.

Dette spillet på engelsk seier i Ungarn gir 2,10 i odds

De har iallfall statistikken på sin side før kampen i Budapest.

Ungarn har ikke vunnet mot England på de siste 15 forsøkene, siden VM i 1962.

Ungarn - England

Odds: England vinner med to mål eller flere - 2,10 i odds

Kampstart lørdag 4. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Puskas Arena, Budapest

Kampen vises på TV 2 Sport Premium 1

Vi tror at England vinner med to mål eller flere. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Vertene har blitt beordret av Uefa til å spille kamper uten folkemengder etter gjentatt rasistisk oppførsel fra sine tilhengere, men lørdagens Nations League-kamp mellom England og Ungarn spilles likevel foran 30.000 tilskuere i Budapest.

Det er ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl 18.00

Artikkel 73 i Uefa-regelverket tillater nemlig at barn under 14 år får se kampene gratis sammen med en voksen, og det ungarske forbundet har mobilisert 30.000 barn til lørdagens kamp, ifølge BBC.

Ungarn rykket opp

Da England slo Ungarn 4-0 i VM-kvalifiseringen i september i fjor ble flere av de engelske spillere utsatt for rasisme. I den kampen kom det apelyder fra flere steder på tribunen når Raheem Sterling og Jude Bellingham hadde ballen. Lørdag vil de engelske spillerne forhåpentligvis unngå slik rasisme, og konsentrere seg om fotball istedenfor.

The Three Lions tok seg til semifinalen i Nations League-turneringen i 2019, og vi tror engelskmennene også kan markere seg i årets turnering.

Ungarn rykket opp til øverste nivå i Nations League etter å ha vunnet gruppen med Russland, Serbia og Tyrkia. Å møte Europas sterkeste nasjoner vil bli en utfordring for dem. Vi tror de blir satt på plass av England i lørdagens kamp.

Ungareren var en positiv overraskelse i 2020-EM, men de har slitt etter turneringen. De tapte tre av de fire kampene i VM-kvalifiseringen, og havnet ni poeng bak England som vant gruppen.

Foden ute med covid

Phil Foden har testet positivt for covid-19, og er en av flere fravær hos England før Nations League-kampen mot Ungarn.

Også Fikayo Tomori og Marc Guehi må stå over kampen på grunn av skader, mens spissen Raheem Sterling er usikker på grunn av sykdom.

Midtbanespilleren Foden vil heller ikke kunne spille tirsdagens bortekamp mot Tyskland. Fra før har Arsenals Ben White har trukket seg fra England-troppen på grunn av en skade.

West Hams Jarrod Bowen er innkalt på landslaget for første gang. Han har hatt en god sesong i Premier League, og det blir spennende å se hva han kan bidra med om han får sjansen.

Formen til Ungarn er så som så før lørdagens kamp. De har tapt tre av de siste fem hjemmekampene, og de har ikke scoret i noen av de tre tapte kampene. I denne perioden har de tapt mot Albania og Serbia og England.

England på sin side er i fin form. De har scoret 20 mål på de fire siste kampene. De står med fire seire på rad. Etter EM har de vunnet 10-0, 4-0 og 5-0 på bortebane. Vi tror England skal være i stand til å vinne lørdagens kamp med to mål eller flere.

Historikken støtter også et slikt spill.

England har nemlig vunnet elleve av de 25 kampene mellom England og Ungarn siden 1908 med to mål eller flere. I VM-kvalifiseringen i september banket engelskmennene Ungarn hele 4-0 i Budapest.

Vi tror at England vinner med to mål eller flere. Det spiller du på her til 2,10 i odds