Gå til sidens hovedinnhold

England lager nytt målshow mot Ungarn

England har vunnet tolv VM-kvalifiseringskamper på rad på hjemmebane. Vi tror de tar sin 13. seier tirsdag mot Ungarn.

Tallet 13 blir forbundet med ulykker og overtro. Mange høyhus «mangler» derfor trettende etasje, flere hoteller har ikke rom nummer 13 og fredag den 13. regnes som en ulykkesdag.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Men for England kan 13 bli et lykketall. Gareth Southgates menn kan ta sin 13. seier på hjemmebane tirsdag.

England - Ungarn

England vinner med tre mål eller mer - 2,20

Kampstart tirsdag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Wembley

Kampen vises på TV2

Vi tror at England vinner med tre mål eller mer. Det spiller du på her til 2,30 i odds

England er nær ved å sikre spill i VM i Qatar neste år, og de er storfavoritter mot Ungarn i tirsdagens kamp på Wembley.

The Three Lions banket Andorra 5-0 med reservelandslaget lørdag, men de får det vanskeligere mot Ungarn, men vi tror likevel Gareth Southgates menn vinner stort på hjemmebane.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

England har imponert i 2021. Etter at de tok seg til finalen i EM, har de dominert i gruppe I i VM-kvalifiseringen, hvor de har vunnet seks av sine syv kamper så langt.

59 år siden forrige Ungarn-seier

Englands eneste tap i dette kalenderåret kom på straffespark i EM-finalen mot Italia. Ungarn skal være ett match. Gjestene ligger på fjerdeplass i gruppe I, fem poeng bak Albania og fire poeng bak Polen, som etter all sannsynlighet kjemper om andreplassen i denne gruppen.

Statistikken mellom disse to nasjonene er ikke lystig lesning for Ungarn. England er ubeseiret i de 14 siste kampene mellom lagene, hvorav tolv av kampene er vunnet, og det er 59 år siden sist Ungarn vant mot the Three Lions. Seieren kom i VM i 1962.

Her er hele mandagens oddsprogram!

På hjemmebane har England vunnet elleve av de siste 14 kampene på landslagsarenaen, og de har vunnet tolv VM-kvalifiseringskamper på rad på engelsk jord. De har faktisk ikke tapt en VM-kvalifiseringskamp på Wembley siden de tapte 0-1 mot Tyskland i 2000.

England har spilt ti ganger mot Ungarn på hjemmebane. The Three Lions står med ni seire og ett tap. Det eneste tapet kom i november 1953. Da tapte England 3-6 mot Ungarn.

Det er 68 år siden.

Engelskmennene har vunnet åtte kamper siden den gang med 17-3 i målforskjell. Da lagene tidligere i år møttes i Budapest vant England 4-0. Vi tror på et nytt engelsk målshow på Wembley. England har et svært spennende lag offensivt med kreative spillertyper som Jack Grealish, Bukayo Saka og Phil Foden. Helt foran har de målgarantister i Harry Kane og Raheem Sterling.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Marco Rossis mannskap vet at de må ha tre poeng i denne matchen om de skal henge med i kampen om andreplassen i gruppen. Ungarn spilte uavgjort mot fotballgigantene Frankrike og Tyskland i EM, men siden den gang har formkurven pekt en vei. Nedover. De har tapt hjemme og borte mot Albania, og de slet seg til en 2-1-seier hjemme mot Andorra og ungarerne ble fullstendig utspilt av England på hjemmebane hvor de tapte 0-4.

Vi tror at England tar en ny komfortabel seier mot Ungarn.

Vi tror at England vinner med tre mål eller mer. Det spiller du på her til 2,30 i odds