Gå til sidens hovedinnhold

England må klare seg uten Leeds-spilleren i semifinalen

Kalvin Phillips er beinhard i duellspillet. Det kan bli tøffe tak på midtbanen, og vi tror han får se det gule kortet i kvartfinalen mot Ukraina.

Jose Mourinho skrev i the Sun fredag at Gareth Southgate burde hvile Declan Rice, Kalvin Phillips og Harry Maguire i kvartfinalen mot Ukraina.

De tre spillerne står i fare for å miste semifinalen om de får gult kort i lørdagens kamp. Det samme gjør Manchester Citys Phil Foden.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00!

Den engelske landslagssjefen mener, ifølge den britiske avisen Independent, det vil være en fornærmelse mot Ukraina å hvile kvartetten.

- Jeg mener vi må fokusere på lørdagens kamp. Det vil være en stor feil for oss å tenke på noe annet, og jeg mener det vil være en fornærmelse mot Ukraina, sa Southgate.

De gule kortene blir strøket etter kvartfinalene.

Ukraina - England - Kalvin Phillips får gult kort - 4,30 (spillestopp lørdag kl. 20.59. Kampen vises på NRK1)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det var bare tre spillere i Premier League som fikk flere gule kort enn Kalvin Phillips denne sesongen.

Den skotske midtbanespilleren John McGinn sanket flest gule kort av samtlige spillerne i Premier League. Aston Villa-spilleren pådro seg tolv gule kort.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00!

Englands midtstopper Harry Maguire havnet nest flest ganger i dommerens bok sammen med West Brom-spilleren Conor Gallagher. Begge står oppført i synderegisteret med elleve gule kort.

Kun tre spillere fikk flere kort

Kalvin Phillips er ikke en som trekker seg i duellene, og det gjorde at han pådro seg ti gule kort i Premier League.

Leeds-spilleren fikk også gult kort mot Tyskland sist, og med den kompromissløse spillestilen er det store sjanser for at han også vil få se det gule kortet mot Ukraina.

Her kan du skrape Flax-lodd

Phillips har startet alle kampene så langt i mesterskapet, og det vil være et stort tap for England om han ikke kan spille en eventuell semifinale.

Vi ser for oss at England kommer til å styre denne matchen, men Ukraina vil få flere overgangsmuligheter. Da er Kalvin Phillips en spiller som må tråkke til, og i de situasjonene kan det fort bli delt ut et gult kort.

Leeds-mannen spiller ofte helt på grensen, og det er flere ganger jeg synes han har sluppet for billig unna.

Semifinalen ryker antakeligvis for Kalvin Phillips. Oddsen på at han får gult kort er 4,30. Klikk her for å levere dette tipset