England - Albania

Odds: England vinner begge omgangene

Kampstart fredag 12.november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Wembley Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror England vinner begge omgangene. Det spiller du på her til 1.90 i odds

England er ikke helt sikre på plass i sluttspillet i Qatar ennå, men mye skal gå galt om det ikke går veien. De leder gruppen tre poeng foran Polen, og med hjemmekamp mot Albania nå, og bortekamp mot San Marino i siste runde bør dette være grei skuring.

Den forrige kampen var riktignok en skuffende opplevelse for det seiersvante mannskapet til Gareth Southgate. Selv om de dominerte banespillet mot Ungarn måtte de nøye seg med 1-1 på Wembley.

Roland Sallai ga Ungarn ledelsen på straffespark etter 24 minutter. Når John Stones utlignet 12 minutter senere var alt som det skulle være, men selv om England hadde noen sjanser i andre omgang var de ikke effektive nok og kampen ebbet ut med en skuffende poengdeling.

Det er som nevnt syltynn teori som gjør at Engelskmennene ikke er helt klare for sluttspillet i Qatar enda, men vi er veldig sikre på at de gjør jobben hjemme mot Albania.

England har en voldsom tradisjon med å skaffe resultater i VM-kvalifiseringskamper, og ikke siden Tyskland vant 1-0 i Oktober 2000 har de tapt på hjemmebane. Dette var også siste gang England gikk av banen uten å score i denne turneringen.

Selv om de har statistikken på sin side kan de ikke tillate seg å ta lett på Albania.

Det er ca. 98 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Albania i fremgang

Albania fortsetter å overgå forventningene i gruppe I, og selv om det er lite sannsynlig har de en ørliten mulighet til å komme på andreplass og inn i playoff. Da må de nok vinne på Wembley i og med at Polen har en ganske enkel kamp mot Andorra.

Det ser ut som muligheten ble ødelagt i forrige kvalifiseringskamp når de tapte 0-1 hjemme for nettopp Polen. Det ble dramatisk når Karol Swiderski omsider fikk hull på byllen etter 77 minutters spill. Hjemmefansen fulgte opp med å kaste vannflasker og andre gjenstander på de Polske spillerne som feiret scoringen.

Det Polske laget ble frustrerte og gikk i garderoben, men etter 15 minutters pause kom kampen i gang igjen og Polen tok en helt avgjørende 1-0 seier.

Selv om Albania gikk på denne smellen hjemme mot Polen er de inne i sin beste kvalifisering noensinne. De har fem seiere og tre tap og har blant annet slått Ungarn 1-0 både hjemme og borte. Edoardo Reja har løftet mannskapet fra å være en kasteball til et lag som alle tar på alvor.

Den 76 år gamle Italieneren med fortid som trener i både Napoli, Lazio og Atalanta har et mannskap der hele åtte av spillerne er i Italiensk liga. De er vanskelige å score på, og selv om de tapte 4-1 borte for Polen har de bare sluppet inn tre mål totalt utenom den kampen.

To av de kom i det motsatte oppgjøret på et folketomt Air Albania Stadium i slutten av mars. Da var det mål av Harry Kane og Mason Mount som avgjorde det hele i Englands favør.

England vinner på Wembley

Selv om Albania har løftet seg skal de nå til Englands storstue Wembley. Vi tror Gareth Southgate kjører toppet mannskap i denne kampen for å sikre plassen, og Albania blir minst et nummer for små.

England vinner begge omgangene kan du spille på her til 1.90 i odds

England har scoret 8 mål i første omgang og 16 i andre omgang av denne kvalifiseringen, mens Albania har scoret 3 mål i første omgang og 8 mål i andre omgang. Vi går for at det blir flest mål i andre omgang også i denne kampen.

Det spiller du på her til 2.10 i odds

PS! Vet du at du får halv pris hele livet på HBO Max her - kun ut november