Gå til sidens hovedinnhold

England soleklar favoritt i bronsefinalen

England klarte ikke å gjøre noe med USA, men har ellers vært meget overbevisende i VM.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Sverige må reise tomhendt hjem
Oddssingel fotball-VM:
England soleklar favoritt i bronsefinalen
Oddssingel Allsvenskan:
Herlig skrellobjekt i Allsvenskan
Oddssingel PostNord:
Blink herjer hjemme i Trøndelag
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med ubeseirede Hillary B.R.
V4/V5 Klampenborg: Flott lørdagsgalopp på Klampenborg
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Lørdagens langoddsprogram bærer tydelig preg av at ferien er i gang, men det er en del interessante kamper fra norsk 2.- og 3.-divisjon. Den klart største kampen er bronsefinalen i fotball-VM mellom England og Sverige. Ellers spilles det to åttendelsfinaler i Afrikamesterskapet og det er bronsefinale både i Copa America og i fotball-VM for kvinner. I Sverige spilles det tre kamper i Allsvenskan og Wimbledon-turneringen byr på en rekke dueller i tennis.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

England - Sverige pause/fulltid H/H - 2,50 (spillestopp kl 16.55)

Bronsefinale i fotball-VM for kvinner. England tapte fortjent 1-2 mot USA i semifinalen og må også i dette VM nøye seg med bronsefinale. Brente riktignok en straffe mot USA på stillingen 1-2, men USA var best og det var lite å si på sluttresultatet. England slo både Kamerun og Norge 3-0 i hhv åttedelsfinalen og kvartfinalen og har et bra lag.

Sverige åpnet best mot Nederland i kvartfinalen og var det beste laget i 1. omgang, men Nederland overtok i 2. omgang. Det endte 0-0 etter ordinær tid og det lå i kortene at Nederland ville avgjøre i ekstraomgangene. Så skjedde også og Nederland tok seg fullt fortjent til finale. Fridolina Rolfö er tilbake etter karantene.

Begge lagene vil garantert gå for fullt i denne kampen. England var klart overlegne Norge og Sverige er vel noenlunde samme type motstand. 1,63 er kampoddsen på England. Vi hever risikoen litt og setter pengene på pause/fulltid dobbelen H/H. Oddsen på det objekter klart mer fristende 2,50.

Kommentarer til denne saken