Ifølge den britiske avisen the Sun kan Gareth Southgate komme til å sende utpå den yngste engelske startelleveren på 62 år mot San Marino mandag kveld.

Det er ca. 133 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Southgate har flere nøkkelspillere ute med skader og sykdom, og det betyr at spillere som Arsenals vidunderbarn Emile Smith Rowe og Bukayo Saka, Dortmund-spilleren Jude Bellingham, Arsenal-keeper Aaron Ramsdale og Manchester City-stjernen Phil Foden alle kan komme til å starte på Stadio Olimpico di Serravalle.

Smith Rowe fra start?

Jack Grealish og Jordan Henderson er begge ute mot San Marino, og skadene gjør at England kan stille med sin yngste startellever på 62 år.

Gjennomsnittsalderen på the Sun sin antatte startellever er på 23 år og 243 dager.

Dette laget kan starte ifølge the Sun: Ramsdale - Alexander-Arnold, Coady, Mings, Chilwell - Phillips , Bellingham - Smith Rowe, Foden, Saka - Abraham/Kane.

Det vil i så fall bli den yngste startelleveren til England siden november 1959. Den gangen møtte de Nord-Irland, og gjennomsnittsalderen var 23 år og 59 dager.

Spillefristen for Eurojackpot er fredag kl. 19

Smith Rowe debuterte på seniorlandslaget i fredagens kamp mot Albania, og det ligger an til Arsenal-spilleren starter mot San Marino sammen med lagkompisen Bukayo Saka. Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham kan få en sjelden sjanse på midtbane siden både Declan Rice ogHenderson er ute med skader.

Trent Alexander-Arnold har vært god de siste ukene, og han kan gå rett inn på høyrebacken. På topp kan Tammy Abraham få sjansen, men mye tyder på at Harry Kane starter. Tyrone Mings og Conor Coady er to pålitelige midtstoppere, og flere britiske aviser antyder at de starter mandagens match.

The Evening Standard mener Gateh Southgate stiller med disse elleve: Ramsdale; Alexander-Arnold, Coady, Mings, Chilwell; Bellingham, Phillips, Smith Rowe; Saka, Kane, Abraham.

Det er også et alternativ at Conor Gallagher, som er kalt inn på seniorlandslaget på grunn av skadekrisen, vil bli kastet inn fra start. Midtbanespilleren har vist at han holder nivået i Premier League denne sesongen. Bare spør Pep Guardiola. 21-åringen herjet med Manchester City tidligere i høst.

San Marino - England

Odds: Emil Smith Row scorer mot San Marino - 1,65

Kampstart mandag 15. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadio Olimpico di Serravalle

Vi tror at Emil Smith Row scorer mot San Marino. Det spiller du på her til 1,65 i odds

Emile Smith Rowe debuterte for the Three Lions i fredagens kamp mot Albania, og vi tror han kommer til å få mer spilletid i mandagens bortekamp mot San Marino.

Arsenals vidunderbarn er i kjempeform denne sesongen. Han har allerede scoret fire mål i Premier League denne sesongen.

Han kan gjøre denne sesongen enda bedre mandag kveld, hvis han scorer sitt første mål for det engelske seniorlandslaget.

Smith Rowehar hatt i snitt hatt ett skudd på mål i hver eneste kamp i Premier League denne sesongen for Arsenal, og han har hatt to scoringsforsøk i hver kamp så langt.

Han vil garantert få muligheter til å score mot et av Europas svakeste lag mandag.

Vi blir ikke overrasket om Smith Rowe scorer sitt første landslagsmål i mandagens kamp. Han har vært i fantastisk form for klubblaget. Nå møter England og Smith Rowe etn nasjon som har tillatt 88 skudd på mål i denne kvalifiseringen.

Vi tror at Emil Smith Row scorer mot San Marino. Det spiller du på her til 1,65 i odds

San Marino - England

Odds: Harry Kane scorer det første målet mot San Marino - 2,80

Kampstart mandag 15. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadio Olimpico di Serravalle

Vi tror at Harry Kane scorer det første målet mot San Marino. Det spiller du på her til 2,80 i odds

Harr Kane spilte ikke mot San Marino på Wembley i mars, men ifølge Daily Mail har landslagskapteinen bedt om å få starte mandagens kamp.

Tottenham-stjernen jakter på Wayne Rooneys målrekord på landslaget, og Kane ser nok for seg at han score et par enkle mål mot San Marino. Kane har i øyeblikket 44 mål, mens Englands toppscorer gjennom tidene står oppført med 53.

Kane har ikke spilt i noen av gruppespill-kampene mot Andorra og San Marino. Det er motstandere som Rooney scoret syv ganger mot på fem kamper.

Skulle Kane få sjansen mot San Marino er vi overbevist om at han kommer på scoringslisten.

Kane er tross alt den mestscorende engelske spilleren i kvalik- og sluttspillkamper, men han ligger fortsatt ni mål bak den tidligere Manchester United-stjernen totalt. Likevel; Kane er kun 28 år, så han har god til å ta rekorden.

Harry Kane har scoret det første målet til England i tre av kvalikkampene så langt, og vi tror han også scorer det første målet mot San Marino dersom Gareth Southgate velger å ta ham med i startelleveren.

Vi tror at Harry Kane scorer det første målet mot San Marino. Det spiller du på her til 2,80 i odds