Manchester City er interessert i non-league-spiller Kyle Hudlin, men det er ikke ferdighetene hans med ball som gjør at Solihull Moors-spissen skiller seg ut.

Hudlin er Storbritannias høyeste utespiller. Han rager to meter og seks centimeter over bakken. Til sammenligning var den tidligere engelske landslagsspilleren Peter Crouch to meter og én centimeter, altså fem centimeter lavere enn Hudlin.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Ifølge velinformerte The Athletic sendte Pep Guardiola speidere til Damson Park for å se den høye spissen i aksjon før sesongen. The Athletic skriver at Manchester City vil hente en spiss som er flasket opp i England, som de kan utvikle og sende ut på lån.

Championship-klubbene Middlesbrough og Cardiff har også hatt representanter på tribunen for å ta 21-åringen i nærmere øyesyn.

Ifølge flere britiske aviser, blant andre Daily Mail og The Sun, har angriperen, som spiller på nivå fem i engelsk fotball, også andre beilere.

Sheffield Wednesday, Derby County og Newcastle United snuser også på den over to meter høye spissen. Men lørdag spiller Hudlin for Solihull Moors som jakter sesongens første seier.

Solihull Moors - Weymouth (Pauseresultat) H 1,95 (spillestopp lørdag kl. 15.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester City følger utviklingen til Solihull Moors-spissen Kyle Hudlin tett, og det ble spekulert i om de regjerende Premier League-mesterne ville hente 21-åringen til Etihad i dette overgangsvinduet, men det gjorde de ikke.

Det betyr at han er i startelleveren hos Moors-laget lørdag.

Kyle Hudlin scoret ni mål på 34 kamper i National League for Moors sist sesong etter å ha tatt steget opp fra Solihull United.

Scoret mot Weymouth i fjor

Ett av de ni målene hans kom mot lørdagens motstander, Weymouth. Han scoret 1-1-målet hjemme på Damson Park. Solihull Moors vant kampen 2-1.

Så langt denne sesongen har ikke Hudlin kommet på scoringslisten, men vi tror det løsner for ham i lørdagens kamp.

Solihull Moors har spilt uavgjort i de to første kampene denne sesongen. De spilte 2-2 mot opprykkskandidat Wrexham, og 1-1 mot Barnet. Begge kampene ble spilt på hjemmebane.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Nå møter de et Weymouth-lag som sto med to tap på rad før de slo Maidenhead United (3-1) i forrige serierunde. Den kampen ble spilt på hjemmebane.

På bortebane har ikke Weymouth vært like gode. De var et av non-Leagues dårligste bortelag sist sesong. Fasiten viser 4-4-13 og 20-35 i målforskjell på fremmed gress. De tapte også første bortekampen denne sesongen, 0-1 mot Grimsby som rykket ned fra League Two sist sesong.

Solihull Moors på sin side var National Leagues beste hjemmelag sist sesong. Tallene viser 15-2-4 og 37-16 i målforskjell hjemme på Damson Park.

Vi tror den gode hjemmetrenden fortsetter for Solihull Moors. De har ledet til pause i fem av de siste syv hjemmekampene, og vi tror også de kan gå til pause med ledelse i denne kampen. Oddsen er 1,95 på Solihull Moors-ledelse etter de første 45 minuttene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset