Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Manchester City er pisket til å vinne
Oddssingel PL:
City går i strupen på Chelsea
Oddssingel Danmark: Nordsjælland til herlig hjemmeodds
Oddssingel PL:
Son Heung-min fikser Tottenham-seier
V75 Romme:
Jackpot med over tre mill kr ekstra i sjuerpotten
V4 Charlottenlund:
Strålende dansk V4-lunsj
Vikinglotto onsdag:
Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det er et flott langoddsprogram vi har foran oss søndag. I Premier League er det storkamp mellom Manchester City og Chelsea, mens Tottenham tar imot Leicester. I Spania er det duket for klassikeren Athletic Bilbao - Barcelona og ellers spilles det en rekke kamper i italiensk Serie A. I VM alpint er det klart for utfor for kvinner. Det er ellers lagsprint og hopp fra Lahti, og i Inzell er det 1500 meter som står på programmet søndag. I Canmore er det sprint både for menn og kvinner i verdenscupen i skiskyting. Så er det også noen kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

VM utfor kvinner - Sofia Goggia vinner - 3,20 i odds (spillestopp kl 12.25)

Kjetil Jansrud suste inn til bejublet VM-gull i Åre lørdag og det var overraskende for mange, etter en trøblete oppladning til mesterskapet. 15 ganger pengene betalte Jansrud i vinnerodds hos Norsk Tipping.

Søndag er det jentenes tur og det er mange vinnerkandidater også her. Italienske Sofia Goggia har kommet strålende tilbake etter skadefravær. Hun hadde ikke kjørt et eneste verdenscuprenn siden verdenscupavslutningen i nettopp Åre i mars i fjor. Der vant hun Super G og ble nummer to i utfor. Hun var tilbake i verdenscupen til rennene i Garmisch-Partenkirchen den siste helgen i januar. Kom på 2. plass da både i Super-G og utfor. Hun fulgte opp med å ta VM-sølv i Super-G tirsdag, fattige to hundredeler bak vinneren Mikaela Shiffrin.

Sofia Goggia har med andre vært dårligs nummer to i de fem siste fartsrennene hun har deltatt i og har en førsteplass og to andreplasser i de tre siste rennene i Åre.

3,20 i odds på at Sofia Goggia tar sitt første VM-gull i Åre søndag er vårt vinnertips til søndagens meget spennende VM-utfor.

Klikk her for å levere dette spillet