Dortmund mistet mer enn bare en fotballspiller da Erling Braut Haaland dro til Manchester City. De mistet også den tyske toppdivisjonens største attraksjon.

22-åringen er savnet i Dortmund.

Dette spillet gir 6,60 i odds på at Dortmund får trøbbel mot Hoffenheim

Klubben har riktignok fått inn et nytt spissmonster i franskmannen Anthony Modeste, men han har kun scoret ett mål på de tre første kampene i Dortmund-trøyen.

Haaland scoret syv mål på sine tre første kamper for klubben. De to første kampene startet han på benken og kom inn i andre omgang.

Dortmund har scoret ti mål så langt denne sesongen i Bundesliga og i den tyske cupen.

Alle målene er scoret av forskjellige spillere.

Dortmund - Hoffenheim

Odds: Hoffenheim vinner og begge lag scorer - 6,60 i odds

Kampstart fredag 2. september klokken 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Signal Iduna Park

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport! Skaff deg tilgang her

Se Dortmund - Hoffenheim på Viaplay. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Hoffenheim vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 6,60 i odds

Toppoppgjør på Signal Iduna Park. Dortmund møter Hoffenheim. Lagene har en identisk statistikk etter fire serierunder. Fasiten viser tre seire og ett tap.

Dortmund er kjent for å være et lag som ofte er involvert i kamper med mange mål, og statistikken viser at det er fakta. Det har vært scoret minst tre mål i 18 av de siste 21 hjemmekampene til Dortmund.

Hoffenheim er også et lag som er involvert i målrike kamper, og det har vært scoret tre mål eller flere i tre av de fire første kampene til Sinsheim-klubben.

Her finner du oddsen på alle fredagens kamper

Hoffenheim har Baumgartner og Kramaric som kan lage problemer for Erling Braut Haalands gamle lagkamerater. Andrej Kramaric har scoret åtte mål på ti Bundesliga-kamper mot Drtmund, inkludert alle fire målene i den eneste borteseieren til Hoffenheim på Signal Iduna Park på de ti siste kampene.

Målrike kamper

Når disse to lagene møtes på Signal Iduna Park er det bare å finne frem popcornet. Da blir det målfest.

Det har vært scoret over 2,5 mål i de åtte siste kampene til Sinsheim-klubben på Signal Iduna Park. I seks av kampene har det vært scoret fire mål eller flere.

Begge lagene har scoret i syv av de åtte siste kampene i Dortmund, og det tyder på at vi kommer til å få action i begge ender av banen fredag kveld.

Dortmund tapte overraskende 2-3 mot Werder Bremen i forrige hjemmekamp, og de var heller ikke spesielt overbevisende i 1-0-seieren på bortebane mot Hertha i Berlin. Vi tror de kan få problemer mot et Hoffenheim-lag som har fått en kanonstart på sesongen.

Andre Breitenreiter har fått en god start på trenerkarrieren i Hoffenheim. Klubben har vunnet tre av de første fire seriekampene. De har ikke tatt så mange poeng på de fem første kampene siden 2010-2011-sesongen.

Breitenreiter har gjort noen justeringer på laget som har vært helt geniale. Den danske landslagsspilleren Robert Skov brukes som høyrekant som går inn i banen. Det har vært en suksess. De har også fått inn den tidligere Liverpool-midtstopperen Ozan Kabak i forsvaret, og de har lånt Angelino fra RB Leipzig.

Se Dortmund - Hoffenheim på Viaplay. Skaff deg tilgang her!

De to siste sesongene har Sinsheim-klubben kun tapt én av fem kamper som er spilt i september. Vi tror september-suksessen fortsetter fredag.

BVB er ubeseiret i de siste 32 hjemmekampene som er spilt på en fredagskveld. De slo blant annet Hoffenheim 3-2 her i en fredagskveld i august i fjor. Den gangen var det Erling Braut Haaland som reddet tre poeng med sitt seiersmål på overtid. Nå er ikke han der lenger.

Vi tror at Hoffenheim vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 6,60 i odds