Forrige gang Braut Haaland scoret var i bortekampen mot Hoffenheim 22. januar. Den norske superspissen trengte seks minutter på å score i Sinsheim.

Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter drøyt en time forlot han banen på grunn av en muskelskade.

Han måtte stå over tre kamper, men har kommet inn fra benken i de to siste kampene mot Bielefeld og Mainz. Begge kampene vant de 1-0.

FC Köln - Borussia Dortmund

Odds: Erling Braut Haaland scorer det første målet i kampen - 4,20 i odds

Kampstart søndag 20. mars kl. 19.30

Spillestopp kl 19.29 Live odds etter kampstart

RheinEnergie Stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport2 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Erling Braut Haaland scorer det første målet i kampen. Det kan du spille på her til 4,20 i odds

Robert Lewandowski er toppscorer i Bundesliga med 31 mål på 27 kamper, men Erling Braut Haaland knuser verdens beste spiss hva angår mål per 90 minutter.

Du kan se FC Köln mot Erling Braut Haaland og Dortmund med Strim - klikk her for å få 7 dager gratis

Statistikken viser at den polske Bayern-stjernen har scoret 31 mål på 2351 spilleminutter. Det betyr at han scorer ett mål hvert 87 minutt. «Oksen fra Jæren» har scoret 16 mål på 1205 minutter, noe som gir et snitt på 75 minutt per mål.

Haaland har scoret totalt 16 mål på 16 Bundesligakamper denne sesongen, og han stortrives i kampene mot FC Köln. Iallfall om vi ser på statistikken. 21-åringen har fire mål på tre kamper mot FC Köln.

Nordmannen har ved et par anledninger denne sesongen scoret kampens første mål, og vi tror også han kan klare det mot FC Köln.

Vi tror Erling Braut Haaland scorer det første målet i kampen. Det kan du spille på her til 4,20 i odds