Ingen verken i inn- eller utland klarte å slå hull på de største pottene fredag kveld. Tredjepremien ble derimot delt mellom en tysk-, en slovensk-, og en ungarsk spiller som hver fikk over 3,2 millioner kroner.

Her hjemme gikk den norske tilleggspremien på 1 million kroner til en 43 år gammel mann fra Kolbotn i Viken. Han var i ferd med å legge barna da han fikk en skikkelig overraskende telefonsamtale fra Hamar.

I morgen er det Supertrekning i Lotto - 40 nye Lotto-millionærer ringes i morgen. Her leverer du din kupong.

Norsk Tipping på høyttaler

– Hæ? Tuller du? ler den ferske Eurojackpot-millionæren når han får vinnerbeskjeden.

– Det var julepresangen sin det, sier han samtidig som han haster bort til kona et annet sted i huset.

Norsk Tipping blir satt over på høyttaler for å gjenta det glade budskapet. Hun trodde nemlig ikke på at det mannen nettopp hadde fortalt kunne være sant.

– Så utrolig bra,

– Det er helt vilt. Er det mulig? svarer mannen tilbake.

– Kona har nettopp fått korona her og trengte en opptur. Dette var en fryktelig hyggelig telefon. Du må gjerne ringe oftere, spøker vinneren og forteller at han faktisk vant 3 000 kroner på Lotto i sommer.

– Nå blir det sommerferie i hvert fall. Det skal jeg love deg.

Ferie og oppussing

Paret hadde foreløpig ingen tanker om hvor turen skal gå, men fortalte at de snart ville sette seg ned og legge planer.

– Vi hadde egentlig tenkt til å bruke penger på oppussing i sommer, men nå kan vi gjøre begge deler. Vi får betale litt lån også. Litt fornuftige må vi være men vi må også ha noe å glede oss til.

Selv om man plutselig er blitt millionær går likevel livet og hverdagen sin gang – også for den ferske Eurojackpot-millionæren.

– Jeg skulle egentlig legge unger, jeg, men dette var den hyggeligste avbrytelsen noensinne. Nå skal vi gaule og juble løs når jeg legger på her, avslutter vinneren som ønsker å være anonym.

Fredagens tall

Dette er tallene som ble trukket ut fredag kveld i Finnland, i stigende rekkefølge:

9 - 14 - 15 - 20 - 47

Stjernetall: 8 - 12

Ca. 220 mill. på tirsdag

Du trenger ikke vente helt til fredag for nye vinnersjanser i Eurojackpot. Tirsdag 20. desember kjører vi i gang Eurojackpot-trekning med ca. 220 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er anslått å ligge på ca. 41 millioner kroner.

Lever kupongen din her.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120