Tar ikke telefonen

Mannen fra Bergen som fredag vant på tilfeldig uttrekning, har ikke tatt opp røret når Norsk Tipping har ringt han. Premien vant han allerede på fredag, men det er en sjanse for at han ennå ikke vet at han har vunnet en million norske kroner.

Siden han da får premien uavhengig av sin tallrekke, er det en mulighet for at han kan ha sjekket tallene sine opp mot fredagens tall, men ikke tenkt noe mer på det fordi han ikke hadde de riktige tallene.

I den nasjonale trekningen vinner man nemlig ved at din Eurojackpot-kupong fungerer som et lodd, blant alle Eurojackpot-kupongene som har blitt spilt den uken. Vinner du da innkasserer du en million kroner og et reisegavekort på en verdi til 100.000 kroner.

Vikinglotto: Ca. 144 millioner i potten. Innleveringsfrist er onsdag kl. 18.00.

Hvis du eller noen du kjenner passer beskrivelsen, hadde jeg sjekket telefonen min nå. Se etter Norsk Tippings vinnernummer: 625 60 000.

Saken oppdateres. Så fremt Norsk Tipping får napp.

Fem fulltreffere

I Eurojackpot er det flere tallkombinasjoner enn i norsk Lotto. Dermed er det desto mer imponerende med noen blinkskudd i rekka si her. Og det var det nettopp en nordmann som klarte. Den heldige traff på samtlige hovedtall (fem rette), og kan vente seg noen hundretusener inn på bok.

Tredjepremievinneren er en norsk kvinne fra Sandnes. Hun deler premien med seks andre, og de får 872.565 kroner hver.

Dette er tallene som ga suksess for Sandnes-kvinnen:

Hovedtall: 23 - 17 - 21 - 37 - 45

De øvrige tallene var som følger:

Stjernetall: 9 - 7

Gratulerer til vinnerne!

Ingen tok førstepremiepotten denne gangen. Neste uke er dermed potten på rundt 229 millioner kroner. Spill Eurojackpot her, lykke til!

(Vinnersannsynligheten er ca. 1:95 millioner per rekke for førstepremie i Eurojackpot. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.)