Gå til sidens hovedinnhold

Eurojackpot-trekning 6. august 2021

En heldig 2. premievinner sikret seg 3,2 millioner kroner i utbetaling, imens millionbudskapet måtte leveres i hui og hast til vinneren av den nasjonale tilleggspremien.

Ni spillere delte 2. premien i Eurojackpot 6. juli. Blant dem var en heldig mann fra Asker, som sikret seg rundt 3,2 millioner kroner - eller 3 279 320 kroner for å være eksakt. Den ferske millionæren svarer ikke på telefonen fredag kveld, så nå gjenstår det å se hvem som får gitt beskjed først: Telefonen fra Hamar, eller saldoen på bankkontoen?

Spillefrist Eurojackpot er fredag kl. 19

Dårlig tid

Ikke alle er umiddelbart imponert når Norsk Tipping ringer. Fredagens vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner hadde åpenbart ikke lagret vinnernummeret, og til å begynne med lot det til at at 30-åringen fra Oslo kanskje angret litt på at han hadde svart da mobilen begynte å summe.

- Kan du skynde deg litt? Jeg er ute på tur, kom det noe bryskt i andre enden.

Da ble ble klart at det var gode nyheter, ble tonen noe lettere.

- Såpass ja! Det var litt av en overraskelse. Jeg er ute i skogen med hunden, og den fyker rundt her, forklarer ny-millionæren, som dermed nok hadde litt andre ting å tenke på der og da enn hva premien kanskje kan gå til.

- Nei, så langt får jeg ikke tenkt, sier han. - Men tusen takk!

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Nye muligheter hver uke

Ingen prikket inn 5 + 2 rette verken innenfor eller utenfor landegrensene under trekningen 6. august, og 1. premiepotten hopper dermed opp på den svimlende sum av ca. 940 millioner kroner. 2. premiepotten er noe mer sindig etter kveldens ni vinnere og ligger på ca. 25 millioner kroner.

Vinnertallene

Slik så tallene ut fredag kveld:

Hovedtall: 16 - 19 - 21 - 29 - 36

Stjernetall: 1 - 7

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr