Gå til sidens hovedinnhold

Eurojackpot-trekning fredag 16. juli 2021

Ca. 330 millioner kroner lå i førstepremiepotten i fredagens Eurojackpot-trekning.

Det var igjen duket for ny Eurojackpot-trekning fredag kveld. Denne gangen var førstepremiepotten på ca. 330 millioner kroner, i tillegg til den nasjonale potten på 1 million som alltid går til en norsk spiller.

I morgen er det hele 90 millioner i potten på V75. Du trenger ikke å kunne noe om hest for å delta - trekningen er veldig lik en lottotrekning, bortsett fra at tallene er erstattet med hester.

Her kan du levere Stalltips.

Elin ble Eurojackpot-millionær: - Absurd!

Ingen tok førstepremien i Eurojackpot denne uken, men Elin Johansen fra Alstahaug i Nordland hadde hellet med seg fredag kveld. Hun ble trukket ut som nasjonal vinner og vant 1 million kroner.

Elin satt barnevakt og så på film da hun fikk en uventet telefon fra 625 60 000, Norsk Tippings vinnernummer.

- 1 million? Gud, for en flott telefon å få! Det er absurd, men det er veldig gøy. Er det sant? Sa Johansen da hun fikk beskjeden om at det var hun som ble trukket ut som nasjonal vinner av Eurojackpot.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19:00.

Johansen fortalte videre at familien snart har ferie, og at den skal tilbringes i skjærgården. På spørsmål om hvorvidt premiepengene skal gå til ferien, har hun allerede gjort seg noen tanker:

- Vi kommer nok til å bruke litt på huset etter hvert, men det blir vel en ekstra brus og en hamburger i ferien i alle fall, ler hun.

- Det blir nok en liten feiring med samboeren når barna har lagt seg, avslutter den nybakte millionæren.

Vinnertallene

Slik så kveldens magiske tall ut:

Hovedtall:

9 - 14 - 24 - 37 -39

Stjernetall:

4 - 9

Det var altså ingen som stakk av med førstepremiepotten denne gangen. Likevel er det tre heldige europeere der ute som kan glede seg over å se omkring 7 millioner kroner tikke inn på bankkontoen etter fredagens trekning.

Fredag 23. juli er det igjen klart for trekning i Eurojackpot. Denne gangen vil det ligge ca. 455 millioner kroner i 1. premiepotten og ca. 26 millioner kroner i 2. premiepotten.

Lyst til å prøve lykken? Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19:00.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr