Gå til sidens hovedinnhold

Europa-eventyret fortsetter for Bodø/Glimt

Bodø/Glimt har fått et nytt angrepsvåpen: Amahl Pellegrino. Vi tror han blir en joker i nordlendingenes kamp om en plass i Conference League.

Amahl Pellegrino herjet i Eliteserien før han i januar ble solgt til Saudi-Arabia. Det oppholdet ble ikke som planlagt. Nå er 31-åringen tilbake i Norge, og skal spille for Glimt ut sesongen. Drammenseren kan vise seg å bli en lur signering av Kjetil Knutsen.

Se kampen mellom Glimt og Zalgiris på Direktesport fra torsdag klokken 18.00

Pellegrino fikk én omgang i den første kampen mot Zalgiris i Vilnius, men klarte ikke å score.

Søndag debuterte han på Aspmyra med å scoret hattrick i sin første eliteseriekamp for Bodø/Glimt, og vi tror han og Glimt kan skape problemer for Zalgiris.


Bodø/Glimt - Zalgiris ( HUB og begge lag scorer) Bodø/Glimt og Ja - 2.80 (spillestopp torsdag kl. 17.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bodø/Glimt er bare én seier unna å nå sitt første europeiske gruppespill noensinne Det står 2–2 etter det første oppgjøret i Vilnius, noe som vil si at vinneren torsdag er klare for gruppespillet i Conference League.Alt skal avgjøres torsdag, og står det uavgjort etter ordinær tid, blir det både ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse.

Fredag er det ca. 245 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Klarer Glimt å slå Zalgiris er de nemlig klare for Conference League-gruppespillet, og der venter det både sportslige utfordringer og store pengesummer. Kvalifisering til gruppespillet alene gir om lag 30 millioner kroner i klubbkassen.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Til torsdagens hjemmekamp kan Glimt på grunn av koronarestriksjoner kun selge 2700 billetter. Mandag var det ifølge Avisa Nordland solgt over 2000 billetter. Det betyr antakeligvis at de helgule god støtte fra tribunene torsdag.

Nesten skadefri Glimt-tropp

Kjetil Knutsen kan også glede seg over at han har en tilnærmet skadefri tropp. Før kampen mot Zalgiris er det kun Sondre Brunstad Fet som er usikker. Det betyr at både Brede Moe og Morten Konradsen skal være kampklart, samtidig som også Sebastian Tounekti synes å være på bedringens vei etter sine plager.

Se kampen mellom Glimt og Zalgiris på Direktesport fra torsdag klokken 18.00

Torsdag spiller Glimt sin tredje kamp mot Zalgiris på under ett år, og i begge de to første kampene har de sluppet inn mål. Da lagene sist møttes på Aspmyra vant Glimt 3-1, mens kampen i Vilnius i forrige uke endte 2-2. Det virker som Zalgiris-laget er forsterket i forhold til i fjor.

Midtstopperen Elhadji Pape Djibril Diaw, som scoret 2-2-målet for litauerne forrige torsdag, er et nytt ansikt i Zalgiris-laget. Senegaleseren har erfaring fra spill i Ligue 1 i Frankrike.Også Josip Tadic er en forsterkning hos Zalgiris. Han ble hentet til hovedstaden fra Sudova. Kroaten har en sterk fotball-CV. Han har blant annet spilt for Dinamo Zagreb, Arminia Bielefeld og Bayer Leverkusen.

Jakub Sylvestr er en annen nykommer som Glimt må se opp for. Spissen spilte sist i den indiske toppdivisjonen før han kom til Vilnius i sommer. Han har tidligere spilt for Dinamo Zagreb og flere klubber i 2. Bundesliga.

Scoret i begge kampene

Det startet heller ikke særlig bra for Bodø/Glimt i Vilnius, for allerede i syv minutter sendte Tomislav Kis inn Zalgiris' ledermål, og det var også stillingen til pause. Glimt var egentlig heldige som ikke lå under med mer, for litauerne hadde flere store sjanser og kunne ledet med mer enn 1-0 midtveis.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

I andre omgang snudde Glimt-kampen, og de er nok irriterte over at de slapp inn 2-2-målet to minutter på overtid. Litauerne har scoret i begge kampene mot Glimt, og vi tror de også kan score på Aspmyra, men det vi så av Pellegrino og Glimt på søndag gjør at vi tror på Glimt seier.

Oddsen på at Glimt vinner kampen, men at begge lag scorer på Aspmyra er 2,80. Det er brukbart. Se kampen mellom Glimt og Zalgiris direkte klokken 18.00

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset