Gå til sidens hovedinnhold

Europa-eventyret fortsetter for Frankfurt

Eintracht har kun tapt én av 18 kamper i Europa. Vi tror de vil skape problemer for et bortesvakt Inter-lag.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
VM skiskyting mix stafett: Norge innleder med gull
VM skiskyting mix stafett: Italias superjenter leverer
Oddssingel EL: Valencia går under radaren
Oddssingel EL:
Arsenal kan ikke gå all-inn i kveld
V64 Åby:
Jackpotkveld med over en million ekstra
V4/V5 Bjerke
: Bjerkelunsj med Hamre i hovedrollen
VM skiskyting: Her er programmet

Torsdag starter VM i skiskyting i Østersund og totalt skal det avvikles tolv øvelser før VM avsluttes neste søndag. I dag er det mix stafett. I tillegg byr torsdagen på åtte kamper i Europa League, og her snakker vi om første kamp i åttedelsfinalene. I tillegg er det første kamp i kvartfinalene i norsk ishockey og i Sverige er det full runde i SHL. I NHL spilles det 11 kamper natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 389 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Eintracht Frankfurt – Inter H 2,25 (spillestopp kl 18.50)

Frankfurt vant alle seks kampene i gruppespillet i Europa League og de imponerte mot Shakhtar i 16-delsfinalen. Frankfurt spilte 2–2 borte mot ukrainerne som røk ut av Champions League, men banket dem 4–1 på hjemmebane.

Adi Hütter sine menn er fortsatt ubeseiret i Europa denne sesongen. De har syv seire og én uavgjort på åtte kamper.

Eintracht sin statistikk i Europa League, borte og hjemme, inkludert kvalikrundene, er imponerende. De har vunnet 14 kamper, spilt tre kamper uavgjort og har kun ett tap. Det eneste tapet så langt kom mot israelske Maccabi Tel-Aviv (2–4) i 2013.

Ikke bare imponerte Frankfurt mot Shakhtar på Commerzbank Arena i returkampen i 16-delsfinalen, men de har også vist gode prestasjoner foran sine egne fans i gruppespillet, hvor de møtte blant andre Lazio og forrige sesongs finalist, Marseille. Så de har ikke hatt noen enkel vei til kvartfinalen. De vant alle tre hjemmekampene, scoret ti mål og slapp kun inn ett.

I åttendedelsfinalen møter tyskerne enda en motstander som røk ut av Champions League. Inter endte på tredjeplass i sin gruppe bak Barcelona og Tottenham.

Mens Frankfurt overkjørte et Shakhtar-lag som har massevis averfaring fra spill i Champions eague og Europa League, så måtte Inter slite for å gå videre mot østerrikske Rapid Wien, som ikke har de samme bravadene å vise til i Europa. Italienerne til slutt 5–0 sammenlagt, men prestasjonen i Wien var ikke mye å skryte av. De vant den kampen 1–0

Luciano Spalletti sine menn hadde god kontroll defensivt, og de holdt nullen mot Rapid, men de var svake offensivt. I Frankfurt får de betydelig tøffere motstand.

Inter har ikke vært gode på bortebane i Europa. I gruppespillet tok de en heldig seier mot PSV, men tapte borte mot både Barca og Tottenham. På tre bortekamper i Champions League-gruppespillet scoret kun 0,67 mål i snitt, mens de slapp inn 1,33.

Jeg mener at Frankfurt har en god mulighet til å vinne denne kampen. De har imponert på hjemmebane i Europa League, mens Inter har vært svake i sine bortekamper.

Frankfurt har allerede vunnet mot flere sterke lag, og jeg tror de vinner hjemme i den tyske finansbyen torsdag.

Den kroatiske angrepsspilleren Rebic er ny på skadelisten hos tyskerne. Kapteinen Abraham er usikker. Icardi trener ikke med Inter. Offisielt er grunnen at han har problemer med et kne, men han er i konflikt med klubben etter å ha blitt fratatt kapteinsbindet. Nainggolan er ny på skadelisten hos italienerne. Jeg mener 2,25 i odds på Frankfurt-seier funker som singeltips.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken