*Nettavisen* Sportspill.

Europa-eventyret tar slutt for Wolverhampton

Soccer Football - Premier League - Chelsea v Wolverhampton Wanderers - Stamford Bridge, London, Britain - July 26, 2020 Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo reacts, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease Pool via REUTERS/Daniel Leal-Olivas EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Wolverhampton Wanderers og manager Nuno Espirito Santo har gjennomført en imponerende sesong, men vi tror de ryker ut av Europa League tirsdag.  Foto: Daniel Leal-olivas (Reuters)

Sevilla er Europa League-spesialister. De har vunnet turneringen fem ganger siden 2007.

11.08.20 11:33

Sevilla har vunnet Europa League tre ganger de seks siste sesongene Vi tror de sikrer seg en plass i semifinalen tirsdag.

Wolverhampton - Sevilla 3,45 - 3,00 - 2,20 B (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League, kvartfinale. Spilles på nøytral bane i Duisburg. Nuno Espirito Santo kan være stolt over utviklingen til Wolverhampton Wanderers de tre siste sesongene.

Portugiseren har tatt West Midlands-klubben til sin første europeiske kvartfinale på 48 år. Molineux-klubben som møter Sevilla tirsdag vet at de bare er tre seire fra å vinne Europa League. Det er imponerende for at lag som endte på 15.-plass i Championship da Nuno kom til klubben i 2017.

Klikk på bildet for å forstørre. Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez gestures during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Arsenal at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, July 4, 2020.

Wolverhampton Wanderers og Raul Jimenez får problemer mot Sevilla i kveld.  Foto: Catherine Ivill (AP)

Wolves må klare seg uten Jonny i kvartfinalen. Vingbacken er ute i lang tid etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade i 1-0-seieren mot Olympiakos sist torsdag. En tidlig scoring fra Raul Jimenez sørget for at Wolverhampton spilte seg frem til sin første kvartfinale i Europa siden 1971-1972-sesongen. Dermed vant engelskmennene 2-1 sammenlagt mot Olympiakos.

Sjekk alle tirsdagens oddstips her!

Mot Sevilla får de en betydelig tøffere oppgave. Spanjolene er Europa League-spesialister. Julen Lopeteguis mannskap har nemlig vunnet Europa League fem ganger siden 2007.

Wolves taper sjelden

Siden Wolves ikke klarte å kile seg inn blant de fire beste lagene i Premier League, er Europa League den eneste muligheten for West Midlands-laget å kvalifisere seg for Champions League, men det har vært litt rusk i maskineriet hos Nuno Espirito Santos lag etter koronapausen. Likevel har ulvene vunnet seks av de siste ti kampene siden restarten, og sesongen sett under ett har vært en kjempesuksess.

De har kun tapt fire av de siste 18 kampene, og de har unngått tap i 14 av de siste 16 Europa League-matchene. De spilte første Europa League-kampen i juli i 2019. Det er over ett år siden.

Ca. 30 millioner i Vikinglotto-potten onsdag. Leverer kupongen her!

Sevilla er i superform. Spanjolene, som har vunnet Europa League tre ganger de seks siste sesongene, er ubeseiret i alle turneringer siden februar. Likevel har de ikke klart å komme seg til semifinalen i Europa League de to siste sesongene. Greitnok at Sevilla er ubeseiret i 18 kamper på rad, men de sliter av og til med å vinne kamper. De har spilt uavgjort i ni av de 18 kampene

Det ligger an til å bli en jevnspilt match i Duisburg, men vi tror Sevilla er hakket hvassere enn Wolves. De har vært i denne situasjonen oftere de siste sesongene, og det er alltid en fordel.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.